fuldag..

...sen kom jag hem och insåg att jag visst har en fuldag :(


snygg dagar!

Brukar ni också ha snygg-dagar? Dagar då ni känner er så jävla snygga och attraktiva och tror att ni äger typ hela världen? När människor av det motsatta (eller samma, om man är lagd åt det hållet..) råglor på er och ni bara känner hur självförtroendet stiger med 100 poäng? En sån dag hade jag också idag, fan vad folk tittade och måste ha tyckt att jag var het! One, two three four, uno dos tres quatro - i know you want me!



är med och tävlar

Jag är med och tävlar om ett tandblekningskit !



Tävlingen hittar ni här!

fcuk

det gör så jävla fucking ont allting.
att sedan behöva ta den här kampen samtidigt.

Jag orkar inte bry mig längre om någonting.
precis som alla andra.



-

Ni som ställt upp, hört av er osv. Ni är guld och det är ni som får mig att orka.
älskar er. <3

olyckan kommer sällan ensam

Första gången man mister någon gör så jävla ont. Allt brister och omvärlden blir sakta men säkert en enda suddig massa. Den ena dagen beblandas med nästa och så fortsätter det. Efter ett tag börjar vardagen komma tillbaka sakta men säkert.

Andra gången, orkar man med allt en gång till? Det känns som ett knytnäveslag rakt över ansiktet, som en spark i magen. Man försöker andas, men någon stampar på en. Hoppet tänds, släcks och tänds någonstans. Kanske kan allt bli bra igen? Som det en gång var?

Tredje gången, då är det inte ens fråga om något hopp längre. Allt är bara ett jävla mörker. Tårarna har än så länge knappt infunnit sig. Kanske är det tack vare de tidigare gångerna? För vad har det hjälpt att gråta sig genom sömn, vaken tid och allt däremellan? Allt har gjort minst lika ont ändå. Till och med tårarna har sagt ifrån. Inte igen, inte nu.

Är det de här som menas med "tredje gången gillt"?

I så fall hade jag gärna fortsatt leva utan att veta vad det innebär.


pain.

Dags att försöka samla ihop sig, försöka lägga alla bitar på plats. Pusslet som i mitt fall kallas " jag & döden" faller ned på golvet om och om igen, när jag lyckats få hälften av bitarna på plats händer något. Time after time.

Jag har inte riktigt förstått allt än, precis som jag inte gjort innan heller de två gångerna de senaste 7 månaderna.
Det tar tid, precis som det tar tid att läka.


Men fan vad ont det gör.



Vem är du? Jag är döden.


11:42.

Sov gott älskade morfar <3


xperia.

Jippi-kaj-jej!

Nu har jag införskaffat mig en ny telefon, med samma nummer givetvis :) Så nu går det att nå mig igen.

PUSSIS


Ingen telefon,

Min mobil har lagt av, ska åka o köpa en ny strax. Blir nog en xperia. Får se.

NI NÅR MIG PÅ FB eller Freddies mob.

PUUUUSSS

bmi = bigger is more

Skulle jag gå upp 8 kg, så skulle jag ha den vikten jag hade en gång i tiden. Den tiden då jag var så himla nöjd över hur jag såg ut. Eller det är det jag försöker inbilla mig i alla fall. Hade väl samma komplex då som nu..Men då låg mitt BMI på 23. Skulle jag gå ner 1 kg nu, skulle mitt BMI hamna på 18 någonstans. BMI under 19 är undervikt (?)

Hur fan kommer det sig att jag känner mig fetare än någonsin förr nu, när jag väger flera kilo mindre?

Jag har mina aningar. På den tiden tränade jag stenhårt (2-3 gånger om dagen ibland..), räknade varenda kalori och i princip varenda innehållsförteckning. När jag slutade med det, och började käka som jag gör nu (stamkund på donken eller?) så flög alla mina muskler sin kos och jag började automatiskt känna mig fetare pga det jag stoppade i mig. Även om vågen visar tvärtemot.

Ibland fungerar inte logiken.

Men jag vill sluta äta fet mat, jag vill börja träna, och gå upp minst 5kg - i MUSKLER!

Måste bara hitta motivationen till det.





fått mitt hjärta rispat i bitar.

Det svider så fort jag tänker, det värker så fort jag andas.
mitt hjärta är skört som glas just nu. Risken finns att det faller i golvet.
allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar.


jo tack..

jag behöver dig än. jag är inte vuxen nog.

jag saknar dig så jävla mycket. jag saknar att kunna prata med dig. jag saknar att kunna skratta med dig. jag saknar att ha dig i min närhet. jag saknar din röst. jag saknar din doft. jag saknar tiderna då det var du & jag. jag saknar att berätta saker för dig. jag saknar ditt stöd. jag saknar din musik. jag saknar din mat. jag saknar dig så det gör ont. jag saknar dig så mycket att jag förtränger dig.

jag behöver dig, varför kan du inte se det?

ZZzzzZzz

Kom hem från jobbet förr en halvtimme sedan, nämnde jag att jag jobbar på DAGIS? Ingen förvarnade mig om såhär sena kvällar för ca 1 år sedan ;/
Imorgon stänger jag 17:30 och på onsdag öppnar jag. Hej bussen som går 05:18!

Nu ska jag sova håller på att gå sönder av trötthet.

Om ni vill nå mig kan vi höras nästa vecka när jag är människa igen...

17:e idag.

jag tänker på er idag. Precis som alla andra dagar. Men extra just idag.
Vi ses igen, det är jag övertygad om, men snälla. Kan ni inte komma förbi i drömmarna snart? Eller har ni lämnat oss för gott nu? Är det dags för oss att försöka se livets ljusa stunder och gå vidare och acceptera?

Sov gott och ta hand om er.

Helgen som var.

Fredag: Jag och Milli-Vanilli körde en chillkväll med öl, spontan (vi snackar grymt spontan) middag och lite vilseåkande med stockholms tunnelbana. Trodde att 172:an var lätt att hitta till i Skarpnäck men tji så fel jag hade. Till slut hann vi med en tub till Gullmars som tog oss vidare till Slussen och röda linjen. På vägen upptäckte jag att Freddie åkte med samma tunnelbana tsm med sin arbetskamrat så vi gjorde lite sällis.

Lördag: Sov bort hela dagen i princip. Tanken var att vi skulle ha åkt till Göteborg men det var lite väl långt. Så runt 18-tiden började vi styra kosan söderut. Jag tog över ratten vid Järna någonstans och efter mer än en timme parkerade vi i Norrköping! Första gången jag körde på motorvägen ever och körde över en timme i sträck! En fet klapp på axeln ska jag ha. Lyckades dessutom göra en omkörning på den vägen, ibland överträffar jag mig själv! Hursom. Där gick vi på krogen, men freddie fick dock låta bli alkoholen eftersom han körde hem oss. Lite får man offra för roadtripen, haha.

Söndag: Åkte till Linnéa och Daniel. Var så mysigt att träffa henne på så sjuuukt lång tid. Vi käkade kladdkaka och pratade om allt som hänt sedan sist. Fast mest snackade vi givetvis om BEBISEN :D Jag är så glad!! Vi bestämde även ett preliminärt datum för en middag och då har magen vuxit sig större :D


Nu har jag och freddie haft lite ost&kex kväll och det är dags för oss att knoppa snart. En helvetesvecka väntar och jag är helt slut.

PUSS & KRAM

like a tattoo.

Jag håller på att spåna på min ev. kommande tatuering. Om jag hittar precis det motivet jag är ute efter så kanske jag slänger upp det här, annars får ni vänta och se när jag väl har gjort den..:)

underbar.


Ett nytt liv.

Jag är så himla glad, mitt i all ångest, stress och oro - fick jag läsa om en underbar händelse. Min fina vän Linnéa väntar en bebis! Jag är så glad så man nästan kan tro att det är jag som ska ha en guldklimp (haha, få inte hjärtattack nu Freddie...;) En sak som är säker är att den bebisen kommer få så mycket kärlek och omvård att det inte finns ord för det. Ni kommer bli jordens underbaraste föräldrar! Tusen grattis återigen! Och jag bara längtar efter att äntligen få handla bebiskläder :D


en gång hade jag...



..superblont hår



...Käftsmäll's läppar ;)



...nybakad äppelpaj



...pudelrocksfrilla



...en underbar hårdag och perfekta naglar



... lösögonfransar ;)



...en jobbig morgon



...så kallade "ankläppar" ;)

fuck off.

Jag är så gott som helt söndertrasad psykiskt. Är det inte något som händer privat så brakar livet ihop på jobbet, är det inte något som händer på vägen hem, så är det något som händer väl hemma.

Jag är så jävla slutkörd nu så jag har ont i hela jävla kroppen. Jag är utmattad både psykiskt och fysiskt.
Jag är förhelvet 20 bast, inte 65år.

Jag ska inte behöva må så här, jag ska inte behöva känna mig som en åttioårig tant som jobbat halva livet.

Jag orkar inte mer.

Imorgon är det jag som ska ta tag i det här. Psykolog, eller terapeut? Vi hörs imorgon.

Tills dess ska jag försöka spåna kring hur mitt liv ser ut till våren. Fick nämligen en efterlängtad katalog med posten idag...



Efter thailand är det byebye till detta liv, nya tag och nya platser är det som gäller.

party all the time.

Hej alla pigga människor!

Önskar att jag kunde säga att jag är en av er idag men då skulle jag ljuga. Igår hade hockeygrabbarna chillkväll som jag, Tiina och Alexandra var bjudna på. Några öl, lite dooleys och ett par alkoläsk senare var man minsann på topp.

Trots att det var tänkt att det bara skulle vara lugnt och sansat, chill och ingen big deal, så slutade kvällen med en vända på krogen. Oväntat ;)

Blev några shottar till och massa dans, en suverän helkväll med andra ord!

Men idag mår man som man förtjänar minst sagt, och efter att jag råkade ut för en liten olycka (eller vad ska vi kalla det, freddie ;) och slog i stället precis bakom örat, så har jag extra ont i skallen.

Men men. det kostar att ligga på topp ;)



kan ni inte bara säga hej inatt?

Om jag inte tänker på er varje dag (vilket jag egentligen gör..) så kommer de dagar som jag tänker på er flera gånger, hela tiden. Det är sådana dagar som jag verkligen slås ned och får benen kapade. Jag faller i någon slags mörk avgrund där det bara finns hopplöshet, tomhet och så fruktansvärt mycket ilska. Ilska för att ni inte kommer komma tillbaka, ilska för att ni lämnat oss andra och ilska för att ni inte förtjänade detta. Orättvisa i allra högsta grad.

Jag vet väl inte egentligen vad jag vill säga, men att skriva är min terapi. Jag får utlopp för det jag känner, sedan kan jag smått börja tänka på annat igen. Jag får ur mig alla känslor som tränger sig på.

Vi hörs snart igen.

<3


friday i'm in love.

Fredag. Hela veckan - i wish ;)

Snart ska jag åka in mot stan och träffa Tiinastiina (kanske alexandra också? :D) och fika.
Känner på mig att den här helgen kommer bli bra.

Morgondagen bjuder på alkohol, antingen hemmafest eller utgång.

Och förhoppningsvis även påfyllning i läpparna.


PUSSS

For all the joy you brought to my life.

Idag har jag träffat mina bästa älsklingar i hela vida världen.
Efter jobbet åkte jag, tiina och alexandra till Skrholmen. Jag letade efter en kofta (eller något annat kul som man kan köpa..) men kom hem tomhänt. Alexandra hittade däremot ett par grymma jeans, som passade henne så jäkla bra! Men hursom.

Det jag ville få ut av det hela var att jag mådde så sjukt mycket bättre efter att jag varit med dom och fått vädra mina tankar, och fått ta del av allt som händer i deras liv. Jag fick liksom ett litet andrum mellan allt som händer och vara "vanliga" Anna en stund. Tack för det älsklingar <3

Sen åkte jag hem till mannen min och somnade, är så sjukt utmattad så det skrämmer mig alltså. Men jag behövde verkligen den lilla sömnstunden jag fick, och att ligga och nosa på honom är rena sömnpillret :)

När jag vaknade åkte jag hem och träffade Camilla. Vi pratade lite om allting och sedan visade det sig att hon ska bli en hard working woman inom kort! STORT JÄVLA GRATTIS! Bara det fick mig att må mycket bättre till skillnad mot hur det är annars nowdays. Älskar när det går bra för mina vänner och se dem glada!

Så den här dagen har bjudit på många skratt och sköna samtal.

tack mina älsklingar, ni håller mig ovanför ytan och med fötterna kvar på jorden.
Loooove you.



Jag måste nog ha världens snyggaste kompisar :D

if i don't see you anymore.

Tårarna faller som tunga block ner för mina kinder. Ögonen svämmar över.
Så fort låten nedan spelas går det inte längre att hålla tillbaka.



<3

Min fina andra halva. Du äger mitt hjärta och mer därtill. Du ger mig inte bara mat för dagen (;) utan även värme och trygghet när jag behöver det som mest. Du håller om mig när panikångesten bryter ut, och du skrattar med mig när jag är lycklig. Du ger mig stöd och kraft att stå när benen viker sig. Du är min energikälla när allt går i motvind.

Jag älskar dig för det. Jag älskar dig för allt du gör. Och jag älskar dig för att du är du.



fuck you, och dig och dig.

Ni som funnits där för mig genom allt som hänt det senaste halvåret - ni är guldvärda och jag uppskattar er och allt ni gör så obeskrivligt mycket.

Ni som slutat höra av er för att jag inte hört av mig till er - dra något gammalt över er och tänk efter varför jag inte haft orken nog att ens orka lyfta telefonluren. Det som hänt har fått mig att verkligen tänka genom alltihopa.

Om det var ni som gick genom ett helvete hade jag knappast skitit i er för att ni inte hört av er på ett tag, då hade ni snarare för länge sedan varit nedringda och omhändertagna av mina små dvärgfasoner.


Men som sagt. Ni är så gott som utsuddade ur mitt liv och minne.

Peace.


ge mig styrka.

Är det nu som jag ska inse vad "tredje gången gillt" innebär? Jag känner bara att mattan dras undan mina fötter gång på gång. Först var det L. sen D. och nu morfar.

Jag har fått koppla av i snitt 2 månader mellan gångerna. Så fort jag börjat ta det lugnt och sluta stressa inför vad som komma skall, vem som ska lämna mig härnäst, och slutat tänka på döden varenda jävla dag. Då händer det igen. och igen.

Det här kommer bli tredje gången på ett halvår som jag får gå genom en sorgeprocess, en process som egentligen säkerligen tar minst ett halvår "per gång" att ta sig genom.

Jag tänker på dig så himla mycket. Samtidigt som jag fasar för samtalet, så önskar jag att det går så fort och smärtfritt som möjligt..

Du kom, du såg, du segrade.


Skriven för zitiz.se 30/1-2009

Det pratas dagligen om trender och det senaste modet, att vara trendig innebär att man har koll och hänger med - man vet vad som gäller helt enkelt. Nu har dock det eviga tjatet om trender fått mig att se rött. Jag menar, var är egentligen alla moderiktiga kläder för kortväxta barn/ungdomar? En viktig del av tonåren är att få experimentera med olika stilar för att sedan komma underfund med vilken stil som är ens egen. Det var hursomhelst det jag trodde, men uppenbarligen är ”min” stil en Bamse t-shirt och ett par jeans med glitter på bakfickorna.

 

Att vara en över- eller underviktig tonåring i dagens samhälle är ingen dans på rosor. Det strikta idealet gör att självförtroendet får ta mycket stryk samtidigt som det tisslas och tasslas både på bussar och fik. Den otäcka känslan av att ”inte passa in” är en del av vardagen samtidigt som en salig blandning av tankar kring träning, kost och hälsa cirkulerar i hjärnan. Personligen så är jag varken under eller överviktig, men däremot har jag ett annat problem. Som en 148 centimeter lång 18-åring är livet nämligen inte heller så enkelt alla gånger.


 

  • Ursäkta, kan jag få komma förbi? Finns byxorna i den här färgen i någon mindre storlek? Vart ligger barnavdelningen?


 

Det är bara ett urval av de frågor som kommer upp gång på gång under mina shoppingturer. När jag ska handla nya jeans är kampen om den rätta storleken oändlig. Om byxorna passar bra i midjan så snubblar jag på de alldeles för långa byxbenen och om jag istället går till barnavdelningen är byxorna perfekta på längden men omöjliga att knäppa igen.


 

Min jeanssamling består av drygt 15 par jeans varav två av dem inte är antingen uppsydda eller insydda, dom har jag istället klippt hål i och gjort egna slitningar på. Förutom kampen med jeansen så råder samma sak med klänningar, kjolar, längre koftor och skor.


 

För javisst, jag har inte bara blivit tillägnad ett par ben som skulle kunna sitta på en åttaåring, jag har dessutom fått ett par pysslingfötter i storlek 35. Hur många affärer säljer snygga skor i en  rimlig prisklass förutom ”Din Sko”? Inte många, men det finns tyvärr även ett krux med ”Din Sko”; det kan nämligen helt omöjligt vara ”min” sko de pratar om, för jag skulle då aldrig kunna tänka mig att köpa ett par neonrosa skor med ponnyhästar på, och ja vi är inne på barnavdelningen igen.


 

Att kläder spelar en stor roll är ingen underdrift. Nya kläder som sitter perfekt får självkänslan att stiga och om någon skulle påstå annat så är det en ren och skär lögn. Givetvis kommer den ”riktiga” lyckan inifrån, det tvekar jag inte en sekund på, men den lyckan dör ut relativt snabbt när man står där i provrummet och ser ut som en påse nötter i en klänning som sträcker sig långt ner på vaderna istället för till mitten av låren.


 


Om någon skulle säga att alla en dag kommer att vara nöjda över hur de ser ut, så skulle jag skratta den personen rakt i ansiktet. För uppenbarligen skulle han/hon inte räknat med alla de invånare som inte når 170 centimeter ovanför markytan. En minoritet – javisst, men ska jag verkligen behöva ha på mig en vinterjacka med Barbie på istället för en stilren kappa när jag söker jobb om ett år?


hela tiden.

Hur mycket är det som ska hända under ett och samma år? Jag orkar faktiskt inte med mer nu.
Det gör så ont i hela mig. Det gör ont i hjärtat och mitt jävla samvete slår ned mig gång på gång. Jag är för upptagen för att hinna åka iväg men samtidigt, vad är det som jag är så jävla upptagen med? Vad är viktigare än ens eget kött och blod? Jag vittrar sönder, mina tankar och min kropp går i bitar.

Det enda man kan göra är att vänta. Vänta ut tiden.

Jag tänker på dig, min söta morfar. <3



fredag 1 oktober

Igår hade jag och Freddie en sjukt mysig kväll bara han och jag. Vi åkte in till Kungsträdgården för att titta på alla tända marschaller, och det var verkligen mäktigt! Det såg ut som en sommarkväll när solen går ned och speglar sig i havet. Helt otroligt! Bilder kommer så fort jag hittar min sladd..

Efter det tog vi en promenad genom stan och bestämde oss sedan för att gå till Pizza Hut. egentligen skulle vi bara ha fikat men vi slog till på stort och beställde in trerätters. Blev vitlöksbröd med mozzarella till förrätt, pizza/lasagne-grej till huvudrätt och chokladsufflé till efterrätt.

Sådant  ska man verkligen unna sig ibland, och det är nog väldigt viktigt att man tar sig tid till att hitta på mysiga saker ihop. Ikväll ska jag övningsköra och sen ska vi ev. gå på bio eller göra något annat mys.

PUSS PÅ ER!

Lite nytt.



6 par lösögonfransar.




Näsdukar, bra tajming att hitta dessa roliga näsdukar när
 jag i skrivandets stund är dunderförkyld ;)



Doftljus som doftar sjukt gott, som smörkola typ.

Sen köpte jag även en hårmask som ska ge volym, plåster och avsminkningsservetter.




Hejhej!

thank god it's friday.

Tjipp-tjille-vipp-här är jag!

Fyfan vad skönt med helg. Fast just nu känns det inte som att det spelar så stor roll eftersom min jävla förkylning vägrar ge med sig!! Blir så laaack!

Men men. Ikväll ska jag och min älskling in till stan och spendera lite quality-time ihop. Vi ska fika och spana runt i Kungsan. ikväll ska de tända flera tusen marschaller som ska symbolisera varje kvinna som får bröstcancer i år.  Jag är livrädd för att jag ska råka ut för den sjukdomen alltså...

Nu ska jag börja fixa mig och sedan är det dags att börja rulla iväg.

Tänkte bara visa en bild på min nya hårfärg samt mina fina naglar :)

PUSSISAR


RSS 2.0