grymt jobbat tjejen!

Promenerade hela vägen till Coop och sedan hem igen, helt otroligt att jag pallade hålla tempot uppe också!
Älsklingen fick sina chips och jag har överlevt på vatten. Tar i med hårdhandskarna nu, ska försöka äta ordentligt vid lunch (svårt ibland med tanke på mitt jobb..) och sedan äta något litet när jag kommer hem. Typ yoghurt/frukt/smoothie.

Allra helst vill jag gå upp typ 5-6kg i muskler men det får bli mitt nästa projekt, nu är det beach11 som gäller!

Puss på er!



ps. dom låren vill jag gärna ha tillbaka ;)

Just idag är jag stark.

HaaaadiiHoooo!

Precis kommit hem efter jobbet och dagens första powerwalk. Ska ta det lite lugnt nu ett par sek. och sedan bege mig ut på PW nr2. Älsklingen ringde och var lite sugen på chips så ska promenera till COOP eventuellt.

Har slängt i mig en "energitablett" så väntar på att det ska bli fart på mig, känner inte att jag har så mycket att tillföra bloggen just nu om jag ska vara ärlig, såå vi hörs senare!


Pusssiss

Ps. Gulliga ni är som läser och följer den här tråkiga bloggen ;)


Kungen R.

Håller på att titta på BB. Fyf-n vad tråkigt det är utan RODDE! Han var så jävla kung! Vettefan vem jag ska heja på nu, lär sluta kolla på BB överhuvudtaget känner jag.


Nyfriserad. made by aniyo.

Ciao in this club!

Jag ville bara uppdatera om det senaste, nämligen min frilla!
Det har tagit 10 år, jävla massa hår, och flera miljoner timmars energi. Men nu har jag nog lyckats åstadkomma min bästa hårfärg! Jag har gjort blonda slingor (liteliiiite tiger men ändå inte) och det blev så brabrabra! Hoppas jag i alla fall, håret har inte torkat helt och sen har jag ju inte sett frippan i dagsljus men just nu är jag nöjd till max!!


Underbara påskledighet!

Hallåj in this club!

Har haft en uuuunderbar påsk!

I fredags var jag och Freddie på Skansen. Jag var skittaggad för att se kisse-ungarna men när vi väl kom fram så har tydligen alla djuren på Lill-skansen flyttat till landet för att de håller på att bygga om alltihopa. Tydligen kunde man se några djur om man krigade sig till "Skogens hus" vi sprang runt hela skansen hur länge och långt som helst, och det enda vi såg var typ galna hönor som sprang överallt ändå! Men några söööta killingar såg jag i alla fall! Ville klappa getabocken men det var så många andra som var lika sugna så sket i det..Matade två galna fåglar med bulle iaf, slängde bullen på marken och sprang  - har hört att fåglar är aggressiva och oberäkneliga...



Efter Skansen åkte vi in till Centralen med spårvagnen (fancypancy) där mötte vi upp Kim, Kristian och Nyllet. Vi fick för oss att vi ville sitta på en uteservering och dricka några kalla. Men no shit - det ville ju hela jävla sverige också obviously! Så vi tänkte lite smart att vi åker till Medis för där är det säkert tomt, en lönefredag, klockan 16:30 när solen skiner och alla är lediga. Så det hela slutade med att vi promenerade till Gamla Stan där vi mötte Joel (som bor där). Han hade tydligen öl hemma så jag och Freddie följde med honom upp (skoja inte att han bodde högst upp..) sen satt vi nere vid vattnet och käkade glass (alla utom grappo - hahaha) och drack bira. Det var trevligt!

På kvällen bjöd alexandra på grillpartej, så freddie körde all-in och blev kanonfull medan jag körde lite piano.



Lördagen var vi ruggigt sega,, så efter brak-påskmiddagen somnade vi, sedan avslutade vi påskaftonen med en kvällspromenad hem till grappo!

Igår åkte jag in till stan och träffade Tiina, vi köpte glass och satte oss i gamla stan (vid vattnet -surprise!) och hade det suveränt i kvällssolen. Sedan åkte vi och mötte Alex och tillsammans tog vi oss till Älvsjö. Vi skulle nämligen gå på bio. SÅ vi hämtade bilen, plockade upp Alexandra och åkte till Heron. Vi såg SCREAM 4 och jag skrattade mig genom filmen. See it to belive it!



och idag har jag kört min första dubbellektion som gick guld! Nu har vi precis grillat burgare och imorgon börjar mitt nya liv.

Tjaaaaaarååå

sweet child of mine.

Ibland älskar jag verkligen mitt jobb. Och ibland kan jag nästan tro att jag borde utbilda mig till barnskötare, men å andra sidan kommer jag få jobba mycket med barn när jag väl utbildar mig till det jag vill - och då kommer jag få arbeta med barn som behöver min hjälp mer än "vanliga" barn. Och det är ju verkligen barn med speciella behov som mitt hjärta brinner för. Men tänkte bjuda på en liten konversation från idag mellan mig och en pojke (P) :

P:
Anna, imorgon får du och hela din familj komma till mig! Jag ska bjuda på fisk och en goood sås!
Kollega: Men du, vi har ju pratat om att fröknarna inte brukar gå hem till barnen, för det är ju lite orättvist mot de andra som inte får besök.
P: Jaaaa......
5 sek senare
P: *viskar*: Anna, vi kan vara lite hemliga, ta bara på dig dina finkläder o kom till fruängen!



jag har problem.

Tjena!

Håller på att städa/rensa för fulla jävla muggar! Hittills har jag hittat sjukt mycket oanvända grejer, vissa med prislapparna kvar än, och andra som jag köpt, provat, och glömt bort! Fyfan vad jag borde skämmas! Skor, väskor, klänningar, kjolar, koftor you name it. Skulle fan i mig kunna ha en egen butik i mitt rum.

Har även slängt flera kassar med kläder men känns inte som att det blir mindre att städa för det.

En sak som är säker; jag ska fan ha städhjälp när jag flyttar. Annars funkar det inte.....

Nu ska jag plocka undan lite av de miljoner saker som ligger här, sen ska jag ta en paus i solen med milli-vanilli! Har körlektion på 100 min. klockan 19 idag. Kommer typ dööööö.

Pusss!



allt på bilden ovan är oanvänt med lappar kvar....


ps. i love you

sen är jag förjävla sugen på vin också.

Men kvällen ser ut att bjuda på kvällssol, roligt sällskap och bärs. Inte fy skam!

just like a tattoo.

Jag är så grymt sugen på att tatuera mig. Har äntligen hittat en suverän plats för min drömtatuering. Den som skall stå för allt som jag står för.

Nu ska vi bara boka tid också, men innan sommaren ska den vara gjord!


hej hej hej jag är bara 14 år..

Är inne i en väldigt nostalgisk period. Alltifrån musik och minnen till foton och filmer. Jag bjuder på några fina alster från en tid som 14-17 åring. hej å hå säger jag bara...


välkommen till världen!

Äntligen har Linnéas och Daniels lilla skatt tittat fram! Är så lycklig för deras skull, och såå lättad över att allt gått bra! Längtar tills jag får träffa den lilla! Oändliga gratulationer till er, ni kommer bli världens bästa föräldrar <3


power and sleep.

idag var jag och sandra ute och powerwalkade i 2½ timme! Så jävla king!

Tidigare var jag och mini-shoppade. blev en bikiniöverdel och sminkprylar.

Nu ska jag ut på en giftis och sedan sussa!


Är gryyymt trött, har varit en galen vecka.

natti nuffsi!


sjätte sinne.

Ett par dagar innan Lennie gick bort hade jag en så sjukt otäck dröm. Den drömmen handlade om att mina tänder rasade ut och sedan fanns det enbart flisor kvar i munnen.

Natten mellan torsdagen och fredagen förra veckan drömde jag något liknande, tänderna blev lösa, lossnade en efter en och till slut hade jag bara en enda lång huggtand kvar på nedre käken. Igår kväll ringde freddies telefon och vi fick veta att hans morfar har somnat in.

När jag googlar på drömtydning och tandlossning kommer det främst upp alternativ som "förändring" osv, men även vissa där det står att tandlossning betyder att någon kommer att dö.

Jag har alltså drömt den här drömmen (som jag minns som starkast) två gånger och båda gångerna har någon kring mig gått bort.

Kommer inte våga somna mer, vad händer om jag drömmer något liknande igen?

tillägnad freddies morfar.




Änglarna har nu tagit din hand,
o du har dem fått följa till frihetens land.
Med ditt mullrande skratt och ditt stora hjärta
Har du lämnat oss för en plats utan sorg och utan smärta.
Saknaden här lämnar du kvar, med många frågor utan svar.

Med mängder av sorg måste vi nu ta farväl vår älskade vän
vi kommer sakna dig tills vi en dag möts igen.

Vila i frid.





RSS 2.0