utgång på ingång

Hejhejhallå!

Avatar var inte riktigt någon film som föll mig i smaken om jag ska vara ärlig, jag somnade t o m. Effekterna var däremot roliga, speciellt i reklamen när trailern för "Alice i Underlandet" visades, då höll jag på att trilla av sätet alltså - haha.



Och eftersom min syster fyllde år igår så ska vi samlas ett par stycken och bowla samt inta lite alkohol ikväll. Jag tror att det kan bli ganska kul och eftersom bowling är den enda sporten där jag varken behöver blinka 56868 inom loppet av en halvsekund eftersom jag är så jävla bollrädd eller ramla och slå mig, så ser jag ganska stora vinstchanser ikväll. Heja mig.

 

 


Avatar ikväll!




illamående som inte ger med sig.

Jag mår så äckligt jävla illa alltså. Jag har haft ett mer eller mindre konstant illamående sedan ett par dagar innan nyårsafton. Värst är det på kvällarna/nätterna då jag t o m kan vakna av att det känns som att jag ska kräkas.

Fast idag har det varit värst, började må illa igårkväll och idag har det hållit i sig hela dagen.

magkatarr?

varit hos läkaren. Samt utövat shopping.


Döende. Eller?

Hejhejhallå i Snöstormen!


Det är verkligen galet väder ute, och min hals är värre än ever. Kan knappt prata eller svälja. Åkte till vårdcentralen imorse och hon i luckan hörde knappt vad jag sa, kunde inte ens säga mitt personnummer utan langade fram legget på en gång. Ska tillbaka dit 14:30 och träffa läkaren. 


På vägen hem köpte jag glass, det är ju faktiskt det enda som går ner när man knappt kan dricka vatten. Så jag har legat i sängen med gosetofflorna och tittat på Sex And The City.  Men nu ska jag börja röra mig mot vårdis. Håll tummarna för att jag inte har svinis eller någon annan dödlig sjukdom. 

Puss!


 


Lokalfest

Är det någon som är sugen på att gå på lokalfest dvs, att jag hyr en lokal inför min stora dag? Good to know vetni ;)

För övrigt låter jag som en knäckehäxa idag.


videoblogg


spara pengar.

Hello!

Idag är jag hemma från jobbet, jobbade 10 timmar igår och när jag kom hem började jag känna mig riktigt dålig. Frös som fan så jag tog ett bad, men hade gåshud även fast jag hade hur varmt vatten som helst. När jag tog tempen hadejag nästan 38graders feber och det blev knappt någon sömn inatt. Så det är lika bra att vara hemma idag och ta det lugnt.

Såg precis att min lön registrerats på mitt konto, blev inte så mycket som jag hoppades på men jag kommer kunna spara över fem tusen den här månaden i alla fall, och det känns sjukt skönt. Thailand here I come!

Annars händer det väl inget speciellt i och med att jag inte är på topp riktigt.

Vad händer hos er?

Puss

 

 


skottlossning.

Fyfan alltså. Kan inte släppa det som hänt idag. Är så jävla illa berörd..

Läs mer här

Fredagsmys.


Hallå!

Gud vad skönt det är med helg! Ikväll blir det väldigt lugnt med honungsmelon och Let's dace, samt lite Prison Break förmodligen. Imorgon bär det ju av mot Örebro så det blir tidig uppstigning imorgonbitti, men det ska bli skönt att komma iväg.

Hoppas bara att jag håller mig frisk så länge....

Vad ska ni göra under helgen?





Ovan ser ni min outfit som jag haft fredagen till ära, körde lite baby VS rock. Har svarta wetlook leggings till också. Har fått två monsterfinnar i pannan, därav den snygga posen ;)

Pusss


lite av det jag shoppat. (alla bilder är klickbara)

En svart adidaströja med vita stripes och logga på ryggen.

 

En svart Goose-väst med luva

 

En klänning till min 20årsdag (ni får bara se lite än så länge ;)



Och såhär glad är jag när jag får handla ;)






Helt slut.

Hejhejhallå!

Idag är jag helt slut alltså. Arbetsdagen var helt förjävlig om jag ska vara helt jätteärlig. Vi har haft sammanlagt 6 barn på förskolan som har kräkts den senaste veckan, behöver jag säga mer för att ni ska förstå att oron är påtaglig eller? Fyfan om jag får kräkan alltså..

I helgen ska jag och F. åka till Örebro så det skulle vara jäkligt surt om man blev sjuk inatt/imorgon. Men man ska inte måla fan på väggen än inte.

Tänkte visa en bild på hur min dagens outfit såg ut, det är inte direkt gucci och Prada inte när man jobbar på dagis ;) Haha..



Fleece-tröja
Dubbla långärmade linnen
Svarta urblekta jeans
Raggsockor

Fancy va?


Nu kör vi!

Tjo!

Nu ska jag försöka komma igång med det "allmäna" bloggandet igen. Det är dock fortfarande samma användarnamn och lösen till den gamla bloggen, så ni som har det privilegiet kan gå in där och kika ibland med ;)

Jag är relativt slut i kroppen, har en ihållande förkylningen som vägrar ge med sig, och sedan har jag dessutom haft en riktigt jobbig dag på jobbet. Så snart ska jag hoppa ned i ett varmt bad med tända ljus.

Helgen som gick var oerhört mysig. Jag och F. firade 2 år och 5 månader. Så vi tillbringade lördagen i stan och jag spenderade lite väl mycket pengar, köpte en väst från Canada Goose och en tröja från Adidas. Jag passade även på att visa F. hur det är på Café 60' då han aldrig varit där.

Så jag beställde in en köttfärspirog och F. körde på en varm salami- och någon sorts ost smörgås. Vi tog även med oss varm choklad och Chailatte som vi drack på vägen hem.

Bilder på shoppingen kommer, men nu ska jag bada!

PUSS PÅ ER!

under konstruktion!

Bloggen kommer uppdateras på "riktigt" inom ett par dagar, håll ut ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0