Ching chong nu draaar jag

Godmorgon!

Om 3½ timme ska jag börja åka, i min resväska har jag massa trosor och strumpor, 2-3 linnen, 2 par leggings och 2 par ballerina skor. Det borde väl räcka i en månad ;) Skämt o sido, jag ska ju köpa alla mina kläder när vi väl kommer ner! Helt galet!

Trots allt spännande så har jag lite ångest över att resa, jag tror hela tiden att planet ska störta, men jag antar att det är så det blir när många i ens närhet hastigt går bort. Man blir rädd för att leva.

Men om inte annat, så får ni ha ett riktigt trevligt jullov och GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!




 Kan inte fatta att jag inom ett par dagar förhoppningsvis går på den stranden..Phi Phi Island.

Dooo doo do dajtam!

Sjunger med för fulla muggar till denna Thailändska reaggelåt.
Doooo dooo doo dajtam tata. Chingtaaaj.



Ny kamera.

idag var jag och älsklingen iväg till MediaMarkt. Deras mellandagsrea började hysteriskt nog redan idag och jag plockade till mig en Nikon kamera. Jag är väldigt nöjd med köpet, men det som kruxar är att användarhandboken inte fungerar på min dator - så jag måste lära mig alla 87979 funktioner på egen hand. Bilderna blir därför inte lika skarpa som de kan bli :( Men men. Imorgon bär det av till Kiev för att sedan fortsätta till THAAAAAILAAAAAND!

Do Do dooo doo dajtam. (egen thailändska...)





God jul mina änglar

Idag är det julafton, potatisen är skalad, äggen kokar och skinkan står i kylen. Jag känner fortfarande av smaken av pralinen som jag plockade till mig ur Aladdin asken och på fötterna har jag varma raggsockor. Om drygt 90 minuter är det dags för Kalle och under granen har vi placerat alla våra klappar. Julen är här.

Men trots all denna värme, kärlek, spänning och förväntansfulla tid, så känner jag någonstans inom mig en sådan otrolig sorg. Jag och F' var vid graven på morgonkvisten, ett par timmar senare kom M' hit och jag fick skriva på papper att hon har rätt till "arvet" efter morfis, och mitt bland mina nummer som jag skulle skicka Jul-sms till fanns såklart "Rissne-Dennis".

Jag blir så påmind, och smärtan hugger så hårt. Ni skulle ju vara med era familjer nu. Det är ju förfan jul. Jag saknar er alla tre så det gör så jävla ont. Jag saknar er på olika sätt, men på ett lika plågsamt vis. God jul, ta hand om er där ni är nu, och vaka över era nära och kära. Det blir tufft för oss i år...

God jul!

God jul till er mina fina fina trogna läsare.
Må ni ha en fröjdefull jul och ta hand om er.

puss

taggad till tusen!

Nu har jag sminkat mig så gott som klart inför kvällens maskerad. Någon som kan lista ut vad jag ska vara? ;)



ps. har inte bytt om än, så kläderna på bilden har ingenting med min outfit att göra ;)


SURPRISE!

Uppdaterar en snabbis!

Vi (jag, freddie, syrran och hennes pojkvän henke) ska överraska farsan rejält!
Vi har varit och köpt en ny soffa och gjort om i vardagsrummet lite!

Soffan kommer från Japan och är tydligen det enda exemplaret i hela Sverige, man kan byta klädsel och annat, vi har 8 olika färger här hemma att välja mellan, nu tog vi en vinröd färg - juligt!

Nu står en saffranskaka i ugnen som ska ut, och om ca 30 min kommer pappa hem!

SUUUURPRIIIIISE!



när ett plus ett blir två.

Det har funnits stunder då jag har tänkt på allt som hände då, på hur ung & vild jag var. Och hur du var med i det spelet så många gånger. Du var med under den bästa sommaren i mitt hittills 20 åriga liv. En del minnen kan jag tänka på och le, andra får mig att fälla tårar. Kanske är det en kombination av båda som får mig att bli ledsen, för det är just vad det är, det är vad jag och alla andra har kvar. Bilder och minnen.

Vila i frid, du är och kommer alltid att förbli den du var.

All I wish for christmas.

Är det bara jag som tycker att det pratas väldigtmycket om cancer just nu? Cancer på tv, cancer i bloggar, cancer i tidningarna. Om det är något som jag verkligen inte klarar av såhär i juletider så är det sjukhus, cancer och allt som hör till, doften av sjukhus och allt vad det innebär, ambulanser, Lindt chokladkulor...

Trots att julen ska vara det absolut mysigaste som finns, så har det med tiden byggts uppp en sådan ångest kring det. Jag ber till Gud, jag ber till alla höga makter, jag håller alla tummar och tår. Låt oss få fira den här julen utan något dramatiskt.


du brände dina broar när du sa det där.

Så många tårar jag fällt för dig, så mycket jag gett upp för dig, så mycket skit jag fått kastat över mig av dig. Allt det kan du vara stolt över. Hoppas att du mår förjävla bra nu. Hoppas att du njuter. Själv våndas jag, jag plågas över vad jag gett bort.
 


En tröja från h&m eller mat för dagen - du väljer

Nu har jag gjort dagens goda gärning.

Jag har köpt två skolmatspaket som räcker till 20 barn/1 vecka i Kenya samt ett hygienpaket innehållande; Tvål, anticeptiskt medel, tandkräm, 4 tandborstar, schampo, nagelsax, kam och spegel till någon i Pakistan.

Det kostade mig sammanlagt 250kr, en summa som jag säkerligen hade lagt ut på skräpmat eller en tröja jag skulle använda en eller kanske två gånger. Gör en god gärning du med och hjälp de som har det svårt.

http://www.lakarmissionen.se/portal/page/portal/lakarmissionen/Webaidshop

 


dagens enkla



Var ute och käkade kebab med Milli-Vanilli. Slängde på mig kläderna på bilden ovan.
Leggins från Gina
Skjorta h&m
Linne h&m

Note to myself.

Viktiga produker jag måste komma ihåg att köpa imorgon;

- nattkräm
- ögonkräm
- ansiktskräm

- avsminkningsmedel (ögonen)

Någon som har tips på bra märken?


bilder från google.

wien 2010


hello world - this is me

Har gått loss ordentligt med ögonskuggorna idag. Blev riktigt nice :)



Hej, jag har ätit min spenat var' dag.

Godmorgon!

är pigg som en solstråle själv idag! Insåg dock en bra-jobbig sak. Min drömjacka har kommit in i butikerna igen, eller den är tydligen något sen i leveransen men ändå. Det enda kruxiga är att den kostar ett par tusenlappar, jag skulle absolut köpa den (även om plånisen skulle slå mig på käften så fort jag öppnar den därefter..) men nu är det ju så att mina vinterskor sviker mig. Jag är som en igloo-glass när jag kommer hem efter jobbet. (Om ni minns cola-glassen man kunde dela i två..) Vilket betyder att jag egentligen är i större behov av ett par nya mysiga UGG's.

Fast egentligen inte. Vem har sagt att man måste köpa ETT PAR skor för över 2000kr för att hålla sig varm? Bättre att köra dubbla par raggsockor för 59:90. Nu svirar jag bort mig här. Men hursom.

Sen är det ju Thai om 3 veckor. Alla mina sparpengar är klara. Men eftersom man gör en sån härlig resa MÅSTE man ju ha en bra kamera. En systemkamera helst. Eller en väldigt bra kompakt kamera från Canon (humsi....jag har inte alls varit och kikat..) men den är ju inte gratis den heller.

Summa sumarum; En vinterjacka, ett par vinterskor, en kamera.

Samt frisörbesök, julklappar, födelsedagspresenter,osv osv..........

TOOOOOMTEN!!!

Tandblekningstävling!

Har legat på soffan hela dagen idag och tagit det lugnt efter gårkvällens kräkattack. Hittade en tävling i snygga mamman Lailas blogg, man kan vinna ett tandblekningskit. Kände verkligen att det är nu  och inte annars som jag skulle vilja ha lite fräschare och vitare tänder. Efter att man blivit magsjuk känner man sig inte alltför fräsch i munnen, även om man är frille ;) Så jag håller tummarna för att jag vinner!


http://www.beconfident.se

Jag vill vinna följande kit (klicka)


klarar inte mer :(:(

Hej hopp!

Österrike var riktigt great!

orkar dessvärre inte skriva så  mycket, för gissa tre gånger vad jag råkat ut för?
Den mytomspunna VINTERKRÄKAN!

Alltså. Den här sjukdomen är fan inte mänsklig. Det gör ont i hela kroppen, man är hungrig som ett svin, och kräks upp allt man vågar stoppa i sig.

Har dock fått i mig några skedar blåbärssoppa så jag håller tummarna.

Jag har spritat händerna säkert 15ggr/dag, ätit vitpepparkorn och inte stoppat fingrarna i munnen. ÄNDÅ råkar jag ut för detta :( jag har lite av Emetofobi*, och den gör sig alltid påmind när kylan börjar smyga sig på..Och nu när jag väl har råkat ut för detta helvete så känns det inte bra alltså, haha...


Men men. Hoppas att jag blir kry snart. Puss på er - om ni vågar ;(

(*Emetofobi - räddsla för att kräkas kan vi säga på ett enkelt sätt..)

RSS 2.0