plugghest.

Hej å hå!

Idag har jag skickat in ännu en ansökan till en skola. Den här gången blev det ingenting inom vård, utan en total impulsgrej! Men ska bli spännande att se om jag går vidare. Måste bara skicka in alla papper (betyg och intyg) också.


time after time.

Det finns dagar då jag längtar tillbaka till tiden som var. När jag var ung och dum. Blåögd och naiv. Jag lektemed kärleken som att det vore den simplaste saken i världen. Blev förälskad, förtvivlad, hysterisk, förlorad tills jag fick upp ögonen, kände något fladdra i magen och flög sedan återigen på fjäderlätta fötter. Saknar tiden då inget var ett måste. När man kunde ta dagen som den kom, springa på en gammal vän och känna glädjen över det, lyckan över sena nätter och nya möten. Om tio år kommer jag tänka tillbaka till exakt den här tiden. Här och då. Och tänka, vart tog tiden vägen?


2011 - mitt år!

hallååååj!

Körlektion igår då. Det gick jättebra! Körläraren tyckte dock att jag är lite stressad - men hey! Vem blir inte det när man ska ut på vägarna direkt efter att man satt sig i en bil man aldrig kört, med någon man aldrig tidigare träffat? Körde genom en rondell, korsning, växlade 1-4, gjorde en omkörning osv. Så är nöjd!

Känner verkligen förresten att 2011 verkligen är förändringarnas år för min del! Ska fixa körkortet, söka in till alla skolor jag kan, bli mer målmedveten och verkligen känna att jag enbart gör det jag verkligen vill. Kommer bli så jävla bra! Är så grymt taggad på att stå på mina egna ben och göra det jag vill.

Nu kokar mina nudlar så vi hööööööörs!
PUSS


Mot körskoleskogen!

Om ca 30 min. ska jag hoppa på min buss. Ska på min första körlektion idag! Just nu håller jag på att dö av nervositet men det ska nog gå bra, eller?

I fredags hade jag det grymt kul! Vi var och firade min födelsedag på Harrys & Medusa. Rock för hela slanten! men det var riktigt riktigt roligt.

Av tiina och Alex fick jag en riktigt rolig present. Vi ska sumobrottas! Ni vet i sånadär stoora dräkter?


Nu måste jag kila.

PUUSSS



bild från google

dagens:

Middag: kycklingwok m. kokosmjölk och ris
Humör: Pigg, fortfarande förkyld dock.
Outfit: Leggings H&M, tröja GINA, Mössa LONDON



Nu ska jag ut på PW och möta upp F', tjillevippen!!

planer.

Nu: marinera kycklingen
Sedan: Dammsuga lägenheten
Senare: Gå ut på powerwalk och möta upp min prins!


bruna böna.

Tacksi säger vi till världens bästa pappa som var och köpte ett solariumkort till mig.
Tackar och bockar pappilooou :D


tårtmästare!


L.O.N.D.O.N


rock-outfit?

På fredag är det dags för mig att fira min födelsedag tillsammans med mina vänner.
Frågan är; vad ska jag ha på mig? Eftersom vi ska på rock-klubb vill jag gärna smälta in..

Alla tips tas emot med glädje!!


Förstorat läpparna i smyg?

Förra veckan upptäckte jag en morgon att mina läppar svällt upp något så in i norden. Såg ut som jag gjorde efter mitt lilla restylan-ingrepp förra året. Perfekt kan man ju tycka men det värsta är att jag knappt har någon känsel i överläppen! Misstänker starkt att det är någon allergisk reaktion jag fått av mina lip-plumpers! Kul med resultat och produkter som håller vad de lovar i alla fall ;)




På de här bilderna försöker jag hålla munnen så stängd som möjligt,
ni som gjort ett läpp-ingrepp vet vad jag menar...Men såhär såg jag alltså ut när jag vaknade.

Vårshopping från London

Jag shoppade som sagt mer än jag gjort på länge under helgen i London.
En liten tjyvtitt kommer här;



godmorgon!

Hej å hå!

Måndag idag och precis som alla andra måndagar är jag ledig. För mig är måndagarna guldvärda! Då har jag tid att fokusera, planera och filosofera. Idag har te.x mina ansökningspapper (betyg, meriter osv) skickats in till en skola. Sökte in på den utbildningen förra året men kom inte längre än till testerna, så håller verkligen tummarna denna gång!

För övrigt ska jag laga mat till min karla-karl idag. Måndagen bjuder på kycklingwok m. cocosmjölk och ris. Mumsi!

Vi har gottat oss hela helgen, och ätit hur goda saker som helst, bla;
Räkmackor, chrispy chicken bites med ris, pasta och köttfärsås, chokladpudding och grädde. men det bästa har varit att vi lagat allt ihop! Det gillar jag :)

Nu ska jag kirra lite mackor.

PUSSSS


2010.03.17 - 2011.03.17

Jag levde i förnekelse hela första tiden. Kanske gör jag det nu med då och då. Men igår kändes allt precis som för ett år sedan.  Alla var samlade hos din närmsta familj - precis som då. Alla var där men det var dig vi väntade på, som att vi alla någonstans trodde att du skulle komma in genom dörren. precis som du gjorde i min dröm för flera månader sedan.

För exakt ett år sedan satt vi alla i chock, vi visste varken ut eller in. Och än idag - ett år senare har ingenting blivit bättre. Vi vandrar fortfarande vilsna runt i ett enda mörker. Ett enda stort tomrum som aldrig någonsin kommer att fyllas spränger hål i våra hjärtan. Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta, Hela den tanken skrämmer mig något så fruktansvärt. Och den känslan kan äta upp mitt inre på en sekund.  Du är så grymt saknad av alla som kände dig. Och så oerhört älskad både som vän, som boxare och som individ. Du var och är unik. Du är oförglömlig. Och du är en legend.
 Lennie Fernström - vila i frid.


säger upp.

Imorgon ska jag skicka in mina papper till ett sommarjobb. Jag håller alla tummar och tår för att det ska bli mitt. Sedan ska jag skicka in papper till alla skolorna jag tittat på.

Dags för mig att gå vidare och ta tag i mitt liv. Jag behöver något som inte suger musten ur mig och får mig att känna mig så sjukt dumsnäll.

Men men. Nog om det :)

idioter som inte kan hålla sina sjuka....

Nu är jag sååå trött på attt vara sjuk. Är inne på in 5:e (!!!!!!) vecka med hosta och snuva nu. Fatta hur lite jag har sovit på den tiden? På min födelsedag i London mådde jag piss - orken var lika med noll,jag grät på flyget hem för att jag hade så in åt helvete ont i öronen pga förkylningen, jag kan inte känna dofter, andas normalt eller höra något pga lock.

JAG ORKAR INTe!

Sen känner jag mig så jävla äckligt fet också. Men tror ni jag kan träna när jag knappt kan ta ett enda andetag? jävla fan.

LONDON - varning för lång text.

Nu är vi hemma i Sverige igen, cry me a fucking river. Finns ingen plats i hela världen (inte vad jag vet än i alla fall) som får mig att må så bra som London. Det är verkligen min fristad. Om jag fick ha ett kontor där, skulle jag kunna skapa väldigt mycket. Skriva, inspireras, skriva och inspireras. I love it.

Här kommer resan i korta drag;

Fredag: Vi åkte till Skavsta flygplats där vi satte oss och käkade det första vi gjorde. Blev köttabullar och mos - precis som alltid när vi är där. Plötsligt fick vi bråttom när vi insåg att vi skulle befinna oss vid gaten just där och då. Men som tur är fick vi plats bredvid varandra ändå - ryan air har ju onumrerade platser.

2 timmar och 30 minuter (?) senare landade vi på Gatwick. Där hoppade vi på Gatwick Express som var mer eller mindre fullt. Så vi fick stå upp hela den 30minuter långa resan in till Victoria Station, men vem brydde sig? Vi var ju äntligen i England!

Från Victoria tog vi en taxi till vårat lilla skruttiprutt hotell Ascot. Snacka om budget, men efter Thailand så nöjer man sig med väldigt lite upptäckte jag. Hissen gick typ genom vårt rum, eller själva schaktet så man fick inte många timmars sömn kan jag ju tala om. Vi gick och tog en varsin burgare innan det var dags för lite sömn.


På parkeringen (Skavsta) och på Burger King i London. Något sliten tjej..

Lördag, min födelsedag: Vi klev upp med tuppen ca 07:30 för frukost. Rostade mackor mer smör. Sedan begav vi oss på en morgonpromenix genom Hyde Park. Blommorna blommade, knopparna hade börjat kika fram på träden, solen sken och människor var ute och joggade. helt fantastiskt! Hyde Park är verkligen en park som man skulle kunna spendera ett flertal timmar i. När vi promenerat ca 25-30min. var vi äntligen framme vid Oxford Street. Jag var inte nådig där kan jag säga. Brände bort mer pengar än jag gjort på länge på bara ett par timmar.

Sedan ville vi åka till Notting Hill så vi beslöt oss för att hoppa in i en taxi för att lämna shoppingen och sedan hoppa in i nästa för att ta oss till Portobello Market i Notting Hill. Och GOD! Det var verkligen som jag föreställt mig det! Hur mycket människor som helst, gatumusikanter, vintage kläder, gamla sportartiklar (boxningshandskar, golfklubbor, fotbollsskor osv), smycken, kastruller, LP-skivor, osv, osv. Helt fantastiskt!

När vi vandrat där ett tag kände vi för att åka och hälsa på drottningen och pudelmännen. Ni vet de som har röda kostymer och enorma svarta hjälm-pudlar på huvudet? Så vi tog dubbeldäckaren till Trafalgar square och sedan taxi till Bucking Ham palace. Men snacka om att jag blev förbannad när det inte alls stod några pudelvakter där! Bara vanliga polismän och sådant kraffs. Så vi åkte tillbaka till hotellet där vi tog en "powernap" (min ork var lika med 0 - feber?). Sedan körde vi en kvällsshopping runda. Taxichauffören sa att alla affärer stänger 19 och vi var väl framme runt 1845, så i ren stress slängde jag ner hur mycket prylar som helst, men när jag sedan tittade på klockan var den 19:35 och affärerna stängde tydligen 21.

Kvällen avslutade vi med en fin middag på ett steakhouse ställe. Galen i kött och öl som man är, hade jag inte kunnat önska mig bättre mat. Vi tog en förrät som bestod av bbq ribs, onion rings, cheese & beacon potatos och coleslaw. Huvudrätt blev det medium stekt kött med pommes/ris och svampsås o till dessert blev det rocky road som var en brownie/cheescake. Helt underbart.
 
 

På söndagen var det regn ute,vi käkade frukost och packade våra väskor. Sedan åkte vi till Oxford Street där vi inväntade affärernas öppning. Vi hade fått berättat för oss att de skulle öppna 10:30 men väl framme var det 11:30 som gällde. Så vi gick och drack morgonkaffe på Starbucks. Sedan shoppade vi det sista (bland annat nya resväskor eftersom vi insåg att vi handlat rätt mycket...) och åkte till hotellet och tog en sista burgare innan vi åkte till Victoria där vi tog Gatwick Express. Medan vi väntade på tåget var det ett annat tåg som precis skulle åka. Det satt en tjej i ena vagnen vid fönstret och utanför stod hennes kille och vinkade adjö. Sedan lämnade tåget perrongen och freddie säger: Oo titta hon gråter, o HAN GRÅTER!
Då svarade jag: MEN TITTA PÅ MIG DÅÅÅÅÅÅ! JAG GRÅTER JU OCKSÅ! jag höll på att grina ögonen ur mig haha. Hej känslig tjej!



På flygplatsen tog det inte lång tid innan vi fattade att våra väskor var packade med för mycket och för osmidigt. Handbagagen som fick rymma max 10kg låg på runt 7kg, medan vanliga bagaget som fick väga 15 visst vägde nästan 20kg. Så det var bara att börja klä på sig och packa om. Jag hade på mig ett linne, en velourjacka, två stickade koftor, en jacka, mössa och halsduk när vi packade. Snacka om svettigt! men till slut fick vi ordning på grejerna och Freddie fick hela incheckningsdisken att skratta när han envisades med att visa att väskorna fick plats i "gallret" där man ska prova handbagaget.

Sedan var det dags att flyga, och eftersom jag blivit ännu mer förkyld än innan var det ett rent helvete för mig innan vi landade. Öronen höll på att sprängas av smärta och tryck. Jag har fortfarande lock för öronen...Men efter ca 1 timmes bilfärd låg jag hemma i min säng igen. Och redan nu har jag ont i hjärtat av saknaden för mitt älskade London.


natti-patti

Nu säger jag nattinatt.
Och glöm förhelvete inte bort mig på lördag ;)
IMRGON DRAR JAG TILL LOOOOONDOOOON!!!!!!!!!!

Nighty!!

// anna-panna aka anna-patta


ha den äran.

ha den äran min fantastiska laptop på 1årsdagen.
Helt underbar, funkar finfint än idag.

Bästa presenten ever. tack älskling ännu en gång :)



bild tagen för exakt ett år sedan. dagen innan london ;)

L.O.N.D.O.N

Godkväll!

Idag är det dan' före dan' före dopparedagen - typ. På lördag fyller jag år. Sweet 16. Plus några år till...
Nog om åldern. Det viktiga är att jag ska fira den dagen i min absoluta favoritstad i världen - LONDON!
Det kommer bli så jävla bra! har växlat pengar, tömt resväskan så all shopping får plats samt skrivit en lista i huvudet på alla sevärda butiker ;9

Jag säger bara en sak: LONDON CALLING!



London förra året - samma datum. jag får förmodligen vår i helgen :D

I'm moving! Flyttar till nytt!

Hejhopp!

Mycket har hänt sedan sist (2 dagar sedan..)!

Inom 2 månader kommer jag att flytta, jag och min man ska bli sambos! Helt jävla insane är det! Kan fortfarande inte riktigt förstå att det är sant. Vi har pratat fram och tillbaka och just nu känns det bra.

Jag har även mer eller mindre bestämt mig för att ta tag i mitt liv for real nu. Har skickat efter papperen till plugget, och imorgon ska jag skicka in min ansökan ang. ett speciellt sommarjobb.
Jag känner att det inte finns några begränsningar, så länge man gör sitt bästa så har man i alla fall försökt komma någon vart! Jag vägrar sitta där sedan om fyrtio år och känna mig som en total loser för att jag inte ens försökt förverkliga mina drömmar.


Förövrigt vill jag typ gifta mig med hostmedicinen Bisolvon! Den har räddat min sömn och mitt liv -typ.
Helt fantastiskt. Receptfritt och säljs på apoteket.

Nu ska jag checka in på flyget, 1815 lyfter planet mot London på fredag.

Kiss kiss bye bye.


big lips can't lie.

Godkväll!

Idag har jag hunnit med mycket. Åkte till Skanstull där jag mötte F'. Han skulle fixa skärmen till sin iphone och det tog minst sagt sin lilla tid. Så vi gick till ett närliggande fik - som var hur mysigt somhelst. Det hette Kafé Klaver om jag inte minns helt åt helskotta fel.

Sedan träffade jag älskade Milli-Vanilli. Hon är min prinsessa och partner in crime. Den jäkeln som gör henne något ont får lida hårt kan jag ju säga!

Har även varit på Apoteket och köpt lite Bisolvon, det är något som ska hjälpa mot hosta eller hur det var. Så nu håller jag mina tummar och tår för att jag får ett par timmars sömn inatt. Har väl sovit sammanlagt 10 timmar på 3 dygn. Sick.

Men nu ska jag sussa i alla fall.

PUSSSIS


Lunchat med papi.

Hej!

Nu har jag och pappa precis varit  ute och käkat. Jag tog en ost-skink sallad, och jesus vad det var grejer på! Ost, skinka, ärtor, bönor, ättiksgurka, vanlig gurka, ananas, rivna morötter osv osv. Helt sjukt.

Sedan hittade jag även ett par nitbeklädda boots! Hur snygga som helst!

Nu ska jag åka och shoppa lite, samt hitta några önskepresenter ;)

PUSS



förnyar garderoben

Efter att jag slängt två svarta sopsäckar för ett par veckor sedan, och shoppat sommarkläder i thailand, samt ska åka till London på fredag så kan jag ju säga att jag kommer förnya min garderob rätt ordentligt i vår/sommar. I love shopping!



Mycket blommigt blir det i år!

läppförstoring på behållare.

Har tidigare beställt hem en lip-plumper från eleven.se. Märket heter Lipfusion och färgen är "First Crush".
Den kostade 449kr så jag hoppas verkligen att den är grym! Har inte provat den än, men är ni intresserade av att se resultatet sedan?

FusionBeauty LipFusion Infatuation Lip Fattener

bild från eleven.se

så som i himmelen.


underbara vårklänningar!

Jag får ont i hjärtat när jag tittar på dessa klänningar, för ute är det snö på marken. Jag vill bära dessa nu nu nu, till fina high heels och under en bar himmel! Egentligen är bilderna en skam för dessa godingar, men ni får föreställa er dem på istället ;)



underbara rosor



Handgjorda rosor

godmorgon!

Godmorgon darlings!

Föregående natt har sett precis likadan ut som den andra, har vaknat med ett par timmars mellanrum och hostat satan! Blir så less nu!

Hursom, får se om jag orkar åka iväg och shoppa lite, nya grejer blir man ju alltid pigg av ;)


Puuuss


skål!

Ligger i sängen med "my mug" fylld med kokat vatten och pressad citron. Gud vad gott - not.
Varvar med min bästis Cocillana-Etyfin (morfin hostmedicinen...) och snart ska jag lyxa till det med en halls (stavas faktiskt så,haha)tablett.


blandat godis.


vad är bäst?

med:




utan:



med:


utan:

Tittar på bigbrother.

jag är nog lite kär i Rodney tror jag.
Fråga mig inte varför ;)


För övrigt hejar jag på Sanna ikväll.
Vem är din favorit?

jag älskar..

Den här hårfärgen! varför är jag alltid så efterklok? Den vill jag ha tillbaka men då ramlar mitt hår av...


wien 2010


ta mig dit.


Solbränd, kär och lycklig. Sunny Beach sommaren 09'

pussis.



vart tog mina ögon vägen?

deep blue sea.


lite till o ge mig mera.


15 maj förra året.


spring nails.


i love pink. citrus.

I och med att jag hostar som jag gör, så är jag glad över min lilla investering jag gjorde förr!
Nämligen denna rosa vattenkokare! Den är liten och behändig, och guldvärd när man är hostig.
Kokar upp vatten, droppar i massa citron och surplar i mig. Inte det godaste, men vad gör man när man inte gillar thé?


födelsedagsfirande #1

Hallåå!

Igår firade jag första delen av min födelsedag. Hade familjefika här hemma, med hembakad tårta givetvis :) Den blev grym! Blev helt stolt över mig själv, haha. hade dubbla lager vaniljkräm, lite inlagd persika (i sockerlag), sylt, hackad mandel, riven mörk 70%ig chocklad, grädde och en egentillverkad marsipanros.

Fick finfina presenter också, like smycken, nagellack (älskar alla färgerna!!), pengar.
På Fredag är det dags för firande #2 - London baby!

Nog om det. Idag har vi varit på visning igen, så får se om älsklingen köper lägenheten. Sedan käkade vi thaimat. 

Nu har det precis varit Solsidan på tv och jag och papsi tittar på Time Out. Snart dags för Wallander & Big brother.

PUUUUSSS PÅ ER



löften.

-Börja plugga (undersköterska?)
- Haffa körkortet
- Tatuera mig
- Må bättre än på länge


RSS 2.0