X-treme makeover på 2 dagar

Från det här;




Till detta;


Tänk vad lite smink och andra kläder kan göra!
grabbar; tro aldrig att tjejers personlighet går att läsa av utifrån stilen ;)

Rådjursögon!

Något jag alltid älskat är förändringar, alltså rent utseendemässiga sådana. Tro det eller ej ;) Efter att jag färgat håret från den ena färgen till den andra, tatuerat mig, piercat mig här och var osv osv. Är det givetvis ett givet kort för mig att prova på och ändra ögonfärg! Jag har alltid varit sugen på att ha djupa, bruna rådjursögon - men vad gör man när man är född med kornblåa ögon? Jo, skaffar linser!

http://www.fargadelinser.com/ finns det jättemånga olika fina färger på linser, allt från röda (!) till kolsvarta. Allt mellan himmel och jord alltså.

Mina favoritlinser som jag överväger att köpa när lönen trillar in är månadslinserna "Expressions Colors Brown" från CooperVision. De ger exakt den där mörkbruna färgen som jag vill ha på mina ögon! Åh vad jag längtar tills dessa kommer hem till mig :)





Såhär ser linserna Expressions Colors Brown (229:-) ut!

http://www.fargadelinser.com/säljer de även tandblekning, parfymer, smink mm.

hard work work.

Hoolabandooola!

Jag och Sandra har varit och bränt fläsk precis. Vi körde ett motionspass på 60min. och jag kan ju säga att DAMN det visste var det tog! Är helt slö i benen och lam i rumpmusklerna. Men nu är vi på gång och framöver kommer vi köra flera pass i veckan (step-up, aerobics, gymstick, motionspass, styrketräning..mm)

Nu måste jag bara bryta min dåliga gift-vana men dit kommer vi snart. Imorgon är det dag 1 på min kamp. Ni får följa mig på vägen..(helgen är dock ett undantag, I'm a failure I know..)

Men sen ska jag få tillbaka flåset, musklerna och orken!


PUSSS




Grymt sugen på att fylla läpparna igen..(ser ut som en rumpa i ansiktet haha)

Give me some guns or roses.

Igår var jag hos Käftis. Fick total panikångest precis innan jag skulle in till läkaren men så fort jag satte mig i stolen kändes det bra. Han var jättesnäll och fick mig verkligen att koppla av! Att vi har gått i samma grundskola - samtidigt, är ju dock en annan femma ;) Inga hål och ren från tandsten. woho!

Nu ilar det dock i de 5 understa tänderna varje gång jag öppnar munnen utomhus. Men men..

Hade mitt första utv-samtal idag och det gick så jävla bra! I love trevliga människor!! För övrigt var det en rätt kämpig dag, på alla plan, men nog om det :)

Nu har jag ont i halsen och hostar som en åsna, så jag fick glömma träningen som jag var så jävla sugen på. Men jag och Sandra ska köra järnet nästa vecka, beach11 here I come!

Köpte en förjävla snygg tischa på h&m igår förresten, som belöning för att jag varit så duktig hos tandis! En magkort med Guns N'roses tryck. Kommer bli grym i sommar, och klockrent med en tischa med en bandlogga som man faktiskt kan stå för som säljs på hm. Love it.

http://www.youtube.com/watch?v=oobDQ0vdm8M

Nu ska jag vila mig lite, pusss påre!




st. valentine's day <3

Var i Skärholmen med Milli-vanilli för lite "allmän" shoppig sådär på alla hjärtans dag ;) När jag kom hem stod det en blomleverans utanför dörren. tack världens finaste älskling för de underbara rosorna! De doftar hur gott som helst  :)

Nu har jag pysslat lite och ska snart fortsätta.


Tills vi hörs igen, ha en mysig valentines day!



PUSSS


trääääänad.

tjaa!

Har precis grisat sönder mig själv. Inte genom att äta massa skräp den här gången utan genom träning.
Körde 35-30 min. intervallträning på bandet (powerwalk samt jogg), armövningar med hantlar och gummiband och mage (50 fram, 25 åt vardera sida). Nu väntar en iskall dusch och sedan är det Anna-pappa söndag vilket innebär solsidan, time-out och wallander!


PUUSS




startkroppen, får se beach11 hur det ser ut.

love you.

Du är en sån där önskedröm. En drömkille. Du är precis den som jag önskat att jag ska få träffa och dela mitt liv med. Du är en dröm som helt enkelt gått i uppfyllelse. Om ett par dagar har 3½ år gått sedan vi blev just "vi" och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går, jag blir mer och mer förälskad och mina skrattgropar blir bara djupare för varje gång jag ser dig.

Just nu kan vi (om allt går som det är tänkt.) befinna oss i ett livsavgörande stadie. och det känns både spännande och nervöst, men samtidigt så sjukt roligt och tryggt att få ta nästa steg i vårat förhållande - tillsammans med dig. Även om den här planen går käpprätt åt skogen, så spelar det inte någon större roll just nu för nu har vi i alla fall insett att vi är redo, vi vill, tillsammans.

Jag älskar dig så mycket och du är utan tvekan bland det bästa som hänt mig.



london calling.

Jag skall inom kort besöka staden i mitt hjärta. L.O.N.D.O.N.
Finns inte en enda plats som stulit mitt hjärta som den staden har gjort.

I'm in love.

Primark. Starbucks. Hyde Park. Marknad. Take-away coffe. Mars-muffins. Promenad handihand med min älskling. Njuta. Leva. Älska.


11 mars 2011.





London 2010.



loca loca loca

Skriver en snabbis innan jag måste assistera vid snickerierna här..Har varit på IKEA ett par timmar vilket säger sitt.

Igår var jag ute med världens bästa Stasi. Vi drack lite bärs och snackade om allt möjligt. henne skulle jag kunna och sitta med i fleeeera timmar, vi har så lika tankar och åsikter men ändå så olika ibland. Hon kommer bli något stort, det känner jag på mig!

Nu ska jag titta vad som händer i badrummet.

Pussss

Not my lucky day.

"Hej, kul att du är intresserad av vår utbildning bla bla bla...kursstart är januari 2012"

Jo men visst. För jag vill ju inte plugga nu? Nej men fan, jag kan ju vänta ett år?


Jävla skit.

Och till råga på allt ska jag till mördar-tandis den 15:e, min tandis heter Dimitrius Helvetius.
Typ.




Så snygg känner jag mig. Kom och ät mig tandtroll.

RSS 2.0