älskar er!

Om ca 2½ timme åker vi härifrån mot flygplatsen. Och eftersom jag har en väldigt konstig magkänsla - kanske pga allt som hänt. Så vill jag att ni ska veta att jag älskar er allesammans så in i härligheten. Familjen, vännerna, bekanta. Todos.

Nu får ni bara be en stilla bön att jag överlever två flygningar, en jädra massa sangria och galet mycket shopping.

Så ses vi 4:e augusti igen!

PUSSSSS


Shoppat lite

Jag fyndade jeansleggings idag förresten! Kände att priset var ganska överkomligt så att säga ;) Sedan köpte jag även hårinpackning, shampo och hårspray från Loreal Expert. Javisstja! Får ju inte glömma mina kiss-stickor jag köpte också. 5 stickor 26:50. Sådana man använder för att kolla om man har urinvägsinfektion. Pallar inte riktigt betala 350 spänn varje gång jag ska till läkaren - i onödan ;)

Taggad tjej på bilden längst ner!





Shoppat på H&M.com

Har inte orkat börja packa än, men nätshoppa har man tydligen alltid ork för ;O


we're going to Spain.

Imorgon vid den här tiden befinner jag mig flera tusen meter upp i luften. Med destination Spanien och ca 35 grader känns flygrädslan som en lätt piece of cake ;)

Ska strax börja packa och för att jag inte ska glömma alltför viktiga saker så skriver jag en packningslista. Kommer ni på fler saker får ni gärna tillägga det.

Handbagage:
- Pass
- Boardingcard
- Plånbok
- Mobil
- Kamera (2st minneskort)
- Öronproppar (F------N! Skulle ju köpa det!!!)

Bagage:
- Jädra massa underkläder
- 2-3 klänningar
- Leggings
- 5-6 Linnen
- 1-2 koftor
- Skor
- BIKINI (tack Carro!)

Neccesär:
- Tandborste+tandkräm
- Hårprodukter
- Smink
- After Sun kräm
- Sminktvätt
- Sårtvätt
- Något mer?

Jag kommer ju shoppa järnet där nere -  det är tanken i alla fall. så jag behöver inte ta med mig så stora mängder kläder..

jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Jag behöver någon som kan andas åt mig, för minsta lilla andetag gör så ont.

Jag hoppas att jag blir den nästa.

Jag kan inte sova, men orkar inte heller vara vaken.

Jag känner ingen hunger men jag måste ändå äta.

Jag känner ingen glädje, men kan inte visa det utåt.

Jag känner ingen livslust men jag måste ändå kämpa.

 

 


vif.


mina fina änglar.

17 mars fick änglarna en ny vän. En person med ett oerhört stort hjärta och ett leende som smittade av sig obehindrat. En person som lämnade familj, vänner och bekanta med en enorm saknad och förtvivlan. Men som även efterlämnade sig mängder av minnen och varma tankar. 

Det har gått fyra månader sedan nu och alla bitar har sakta men säkert börjat falla på plats. Livet har börjat på nytt och vardagen har kommit igång steg för steg. Det gör inte längre lika ont att tänka på allt jag har fått ta del av och förlorat, istället kan jag nu glädjas åt det som jag faktiskt har fått vara med om och varit en del av.

Lennie Fernström du är en ängel, även om du istället för långt blont hår är snaggad, bär linne istället för klänning och är bitig som fan istället för tunn som en siluett så är du en vacker ängel som befinner sig på en underbar plats. Det är jag säker på.

17 juli. 4 månader senare utökades änglagruppen med ännu en ängel. Killen som älskade bärs, brudar och motorcyklar. En kille som levde livet fullt ut och tog vara på varje dag, bytte ut motorvägarna mot vägen till himmlen. Killen som alla kommer ihåg som "glad och galen" men med hjärtat på rätta stället när det väl gällde är nu en del av den änglafamilj som bevakar oss andra.

Dennis Nettelbladt, tack för de minnen du gett mig, de bär jag med mig genom livet. Jag kommer aldrig glömma dig och det är jag inte ensam om.

Vi ses på andra sidan grabbar, lämna några platser lediga i änglafamiljen, vi är många som vill träffa er igen när tiden är inne för oss andra.

 

Kvällens outfit


Kvällens outfit; Allt från NewYorker
Den lilla bilden är klickbar





Fest ikväll!

Nu har jag målat naglarna i en guldig nyans och snart ska jag slänga på mig mitt nyinköpta leopardlinne och mina lackleggings. Ikväll ska vi nämligen först till Täby och sedan till antingen EKEN eller JOSEFINA(s) och fira en vän som fyller år!

Kommer nog bli hur härligt som helst.

Eftersom sladden till mobilen fortfarande är borta så kan får jag tipsa om mina två favoritlåtar just nu;

We no speak Americano - Yolanda Be cool
I love the way you lie - Rihanna Ft. Eminem

Enjooooy!

watch your back.

äckliga människor som försöker snärja sig som vidriga parasiter är det absolut värsta jag vet. Jag kan säga både det ena  och det andra men jag håller det för mig själv - för jag vet att sådant billigt beteende straffar sig själv. Karma is a bitch och det kommer du få känna på. tro mig.

Räkmacka på 60

Tjalala!

Nu är det lite svalare ute så passar på att skriva. Idag går F på semester och det ska vi fira genom att hämta hans syster i Eskilstuna - KENT staden!

I onsdags var jag som sagt ute på dejt med Anastasia. Vi började i Rålis där vi snart upptäckte att Mälarpaviljongen var överbefolkad. Så vi slog ihop vår smarta huvuden och startade färden mot Friday's.

Men väl framme där var det tydligen en timmes väntetid, så vi tog en liten sightseeing och hittade Café Zanzibar på Norrmalmstorg. Där beställde jag in en päroncider (o holy Jesus och hans moder vad den var god efter en svettig krogjakt :)  och en cheescake med färska jordubbar - mumma!

När vi avnjutit vin och cider gick vi tillbaka till Friday's, där beställde vi in en sprit-jordgubbs-milkshake. Helt suverän för den som älskar milkshake, vilket jag gör - inte. Ibland tänker jag inte så långt, men nästa gång får jag verkligen tänka efter vad jag faktiskt GILLAR och inte vad som ser gott ut på bilden ;)

Vi satt i en mysig soffa och diskuterade ditt & datt tills vi kände att vi ville börja röra på oss. Dock var det inget som föll oss i smaken så runt halv tolv fikade vi på Café 60 innan vi begav oss hemåt.

Trots att förväntningarna var höga på en galen utekväll så blev det ändå trevligt trots bristen på krogar som tilltalade oss.

Om 8 dagar ligger jag på en strand vid den Spanska kusten och avnjuter en iskall Sangria, så det kan jag ju trösta mig med litegranna iallafall.


Nu ska jag kirra naglarna, PUSSS PÅ ER!


ps. hittar inte sladden till Mobilen så bilder dyker upp när sladden visar sig.

Resetjejen.

Hej mitt vinterland!

Tänkte uppdatera det senaste som händer i mitt liv. Jag kommer resa en hel del den kommande tiden kan man säga ;)

24 juli:
Spanien, Torrevieja - 10 dagar

25 November:
Wien - en weekend

26 December:
Thailand - 25 dagar!!

Om någon av er sötisar har varit i dessa länder så får ni jättegärna berätta om era upplevelser! Alltid roligt att höra om hur det är och vad man inte får missa :D

Annars kan jag ju berätta att jag njuter för fulla muggar av min fem veckor långa semester. Har solat och badat så gott som varje dag. Senast igår träffade jag mina hjärtegull Tiina och Alexandra, har fått en aning färg på kroppen ;)'

Ikväll ska jag träffa Anastasia över ett glas rosé på Mälarpaviljongen. Det blir riktigt nice :)

Må så gott nu, så hörs vi snart!

PUSSSSS

så många andra

Jag har gett dig något som så många andra en gång fått - mitt förtroende och min tillit. Du har fått tillgång till något som så många andra hånat, förlöjligat, svikit och spottat på.

Men till skillnad från de andra så har du även fått mitt hjärta, min kropp, mina tankar och min själ. Jag har gett dig allt som gör mig till mig. Jag har gett dig den tillåtelsen att få ta del av allt detta för att jag älskar dig och litar på dig. Och det kommer jag göra tills du mot all förmodan skulle bevisa motsatsen. Du har fått mig att falla, klättra upp, vandra i mörkret och sedan se ljuset. 

Om du sviker mig - gör det. Vill du inte längre ta del av mig - säg det. 

Men hugg mig inte i ryggen, det har så många andra redan gjort.



just nu.

- jag vill fixa det där jävla körkortet (har iaf skickat en körkortsansökan..)
- jag vill flytta och ha mitt eget place
- jag vill ha ett jobb där jag är fastanställd
- jag vill plugga och vara färdig utbildad
- jag vill åka och inte komma tillbaka.

Yes thats what i want for now.

RSS 2.0