RHODOS!



Nu drar jag till Rhodos! Ses om en vecka igen. PUSSIS!


Midsommar 2011

Hallå darlings! Hur var er midsommar?
Min var g r y m! Ett stort tack till hela gänget som förgyllde denna helg, och en stor eloge till Karro som höll i trådarna för allt. Världens bästa värd!

Vi samlades i fredags runt 08:00 i Älvsjö, ett par grabbar hade dessvärre fått punka så vi fick åka till Högdalen för lite assistans.

Till slut var vi ute på vägarna och grabbarna som körde raceade förbi varandra. Vi gjorde vårt första och enda stopp vid FLYGFYRENs Ica. Där handlade vi allt som hör midsommaren till (lax, potatis, sill, jordbärrisar osv..) två överfulla kundvagnar senare packade vi in oss i bilarna igen.

När vi anlände till landstället började midsommarfixat. Vissa möblerade fram långbord, andra skrubbade potatis, en del spelade freesbee och några fixade midsommarstång. Sill-lunchen serverades med nubbe och snapsvisor.



 Maten gjorde sitt och sedan var det dags för lekar.
Vi hoppade sovsäck, plockade vattenballonger utan att använda händerna och givetvis norska fyllan. Den bästa leken var dock Karros egna som hette "varannan vatten".



Efter lekarna var det chillmode, sedan bjöds det på grillmiddag. Jesus vad gottt det var!!!! Och sedan sattes bastun på och kvällen blev spårad. En helt underbar midsommarafton!

Igår åkte vi och badade (jag bangade dock..) och sedan la jag, Karro, Tiina, Aalex, Alex och Moro oss utanför på terassen på madrasser och i sovsäckar och berättade roliga historier. En efter en somnade vi som små fromma lamm. Mysfaktorn var hög kan jag säga!

Vi grillade, käkade tårta och bastade (galen kväll i bastun igen..) sedan hände helt galna saker, kläder gömdes, tårta kastades och nakenfotboll spelades. Runt 4-snåret blev det tyst och alla sov.

Imorse bar det av hemåt runt 08:00 och när jag kom hem slängde jag in en tvätt och somnade.

Om en timme börjar resan mot Arlanda - Rhodos here we come!!

Glad midsommar!

Ciaaao bella!

Nu är klockan över midnatt så får väl säga glad midsommar också!

Kom hem från Alex för drygt en timme sedan, där bokade vi vår resa till Rhodos. På söndag lyfter planet, kommer bli så grymt!!!

Har precis duschat och ska snart sätta i mina "korkskruvar" i håret, om ca 6 timmar ringer väckarklockan...Det bär ju som sagt av till Norrtälje där vi ska fira midsommar och fira tills på söndag.

Nu har min semester börjat förresten - tjohooo!!


blond vs brunett.


midsummerdream.

 
Midsommar 2010. Kommer se precis likadan ut i håret på fredag, så tjusigt? :)

airplanes.



Om ett par dagar är det sol och bad som gäller - vem längtar?

starbucks.



Just nu är jag sugen på en fika på Starbucks !

som en fisk.


underbart.


jag och Aalex på Lobby



jag och Tiina överraskade Alexander (genom att klä ut oss) en tidig sommarmorgon efter en skön utekväll ;)


Frågestund!

Hej älsklingar!

Har haft ett rätt grymt uppehåll måste jag säga. Det har varit rätt mycket på tapeten så att säga..
Imorgon är det sista dagen innan semestern, tror ni att det känns skönt eller?

vår jättefina midsommarstång som barnen fick dansa runt idag.

På fredag är det midsommar som ska firas i Norrtälje med ett härligt gäng!

Kommer bli firande hela helgen, och sedan bär det av mot varmare breddgrader! På söndag eller måndag hoppar jag, Tiina och Alex på ett flyg mot än så länge Destination Unknown - sjukt spännande!

Sedan sist har jag hunnit förlänga håret och tatueringen är så gott som läkt.


Nya håret - 100st keratinvaxslingor

Tänkte köra på lite frågestund, svarar på a l l t  så kom igen nu och fråga på!



PUUUUSSS


Bästa långhelgen på länge!

Tjaaaaaaooo!

Kan berätta att min långhelg var G.R.Y.M!!!  Hände så galet mycket men försöker ta det rätt kortfattat ändå...

Torsdag: Började dagen med att åka in till centralen där jag mötte Tiina och Alexander. Vi gick till Kungsträdgården där det var första dagen på "Smaka på Stockholm"-festivalen. Tiina och Alex käkade buffalowings medan jag körde på mina älskade ribs! Sedan skulle Alex till Ikea så jag och Tiina var i stan ett tag innan vi åkte hem till mig (först Skarpnäck - hej marathon löpning till bussen!!).


Jag och Alex i Kungsan.



Jag packade mina grejer och vi drack lite rosé, därefter åkte vi hem till henne i Älvsjö och fixade oss för kvällen. Det vankades ju MOORE fest på Café Opera så det gällde att inte spara på krutet you know....




När vi var färdiga åkte vi till Kungsan, drack en öl och gick till Cafét. Där började kvällen lugnt, men slutade i en riktig karatefylla - haha. Shottarna gjorde sitt så att säga ;) Träffade min älskade Bingo Rimér och det säger nog allt? När cafét stängde hoppade vi in i en taxi mot Högdalen och hem till Alex, där vi först klädde ut oss till ingen mindre än Alexander själv, och sedan däckade vi så småningom.


Fredag: Ska vi gå upp nu?! Frågade jag strax efter 09:00 och ett par timmar senare hade vi fått ork nog att gå ner till grillen och käkade "dagen-efter-kebaben". När vi ätit klart åkte jag hem till pappa och sov ett par timmar. In i duschen, på med smink, och mot kungsträdgården. Där var det dags för en återställande bärs tillsammans med Tiina, Alexander, Blomman och Alexandra innan vi drog till Gröna Lund. Petter & September stod på scen och hela grönan var smockad. Vi tjejer satte oss på Kryddhyllan och pimplade medan grabbarna diggade framför scenen. Ett par öl senare drog vi tillbaka till Kungsan tills det stängde, sedan blev det en sväng till Moda (säger bara "la isla bonita" ;) och slutligen blev det Soft. Och där någonstans spårade det ur totalt - haha.



Lördag: Vaknade hemma hos Alexandras låtsaspappa i fruängen (obs - han var alltså inte hemma - utan hon lånade den,haha), mådde lite som jag förtjänade. Tiina hade redan åkt och jobbat så vi bestämde oss för att sola. Karro och jag gick och köpte typ godaste salladen ever innan vi åkte och solade hos hennes päron. Grymt väder!



Kvällen bjöd på födelsedagsfirande av Anna (den ANDRA Anna) i Västerhaninge. Hade tur som fick skjuts av karro och jocke, annars hade det tagit typ 2 timmar för mig att komma dit - lökigt värre! vi grillade, spelade spel och drack ett antal shottar BAUERmeister. Var riktigt taggad på utgång men efter vår ofrivilliga löparrunda till pendeln mådde jag inte lika bra.

Var grymt skönt att få sova sen när vi kom hem kan jag säga...

Söndag: jag och Aalex sov till 13:30, fixade oss i slow-mo och åkte in till stan för lite mini-shopping. Blev bland annat en suverän BUS,haremsbyxor,strumpor och en parfym. När Tiina slutade jobbet gick vi ner till Kungsan och käkade innan vi åkte till Frunken igen. Tiina åkte hem och packade för deras kommande Londonresa.

På kvällen samlades vi (Aalex, Alex, Tiina, Kimpa och Freddie) och tittade på BigBrother-finalen. Helt rätt vinnare!! Sen var det dags för kramkalas och separationsångest. Efter 3 dagar och 2 nätter fick jag flytta hem från Frunken, och efter ett par helgalna kvällar fick jag säga farväl till mina fina tjejer eftersom de skulle flyga till London dagen därpå.


Måndag: Åkte och tatuerade mig (Hej- spontantjej!) i Vällingby. Min fina Milli-Vanilli var grymt stöd som höll mig fokuserad på annat än nålen in i benet. När tatueringen var klar ca 25 minuter senare, kom Freddie, Kimpan och Alex förbi. Vi bestämde oss för att åka och sola/bada någonstans. Så det var bara hem och byta om till bikini. Vi åkte till Långsjön och till slut var vi närmare tio stycken som låg och stekte. UNDERBART!



"You bleed just to know you're alive"

Idag är det tisdag och jag har varit riktigt död hela dagen! Hade även stängning på det så ni kan ju gissa hur pigg jag är nu på en skala? Saknar mina tjejer jättemycket, och nedräkningen till helgen har börjat. har varit riktigt bra dagar och jag kommer leva länge på den här underbara långhelgen! Tack för allt <3



34 months.

mitt enda mål idag åt jag klockan 11. kan inte äta, kan inte sova, kan inte göra någonting. Känner mig så jävla dum bara.

Nåååå, vAAAd ÄÄr Dett Njuu dååÅ?

Jag ska nog gifta mig med någon som har en dialekt. Finlandssvensk dialekt (typ åländska? haha) kan vara rätt charmigt ibland. Titta bara på Glenn ;)


Outfit, hår, smink?!

Imorgon är det som sagt dags för MOORE-festen. Har än så länge ingen koll på vad jag ska ha på mig, hur jag ska fixa håret eller sminka mig. Men har tre ledord; hud, stort och svart! (kläderna, håret och sminket alltså ;)

Hittade lite inspiration på google..


RSS 2.0