i've got nothing absolutley nothing.

Jag har aldrig tappat andan som jag gjorde när jag träffade dig. You caught my breath away.
jag har aldrig känt att någon annan har varit så värd att kämpa för. Jag har kämpat emot mina inre demoner för din skull, jag har försökt göra allt i min makt för att du ska känna dig som den mest betydelsefulla människan i världen. Jag har hållt din hand i stormen och (i alla fall försökt) leda dig ur den, jag har varit dina ben när världen rasat, även om min värld raserade för länge sedan. Jag har gett dig all min kraft som jag inte ens gett mig själv när jag behövt det som mest. Jag har alltid lyssnat och försökt ge råd. Hjälpt dig i den mån jag kunnat. Stöttat dig i precis allt även om jag inte alltid gillat dina beslut. Jag har gjort allt jag kunnat och om inte det är tillräckligt så finns det inget mer jag kan göra.

Jag älskar dig mer än jag någonsin trodde att jag kunde älska en människa. Du är min själsfrände och mitt hjärta. Det kommer du alltid att vara, oavsett vad. Och jag kommer stötta dig i alla lägen så länge jag kan. Jag kommer alltid att finnas där för dig. Precis som jag önskat och önskar att du är för mig...


SEE you MOORE

Anyhow. Fortsätter med vardagen precis som vanligt - även fast det är allt annat än vanligt....

Imorgon är sista jobbdagen innan lååånghelgen! Ska vara extra finklädd med kjol och hela kittet på jobbet. Skitjobbigt att jobba i men vad gör man inte, haha. Kommer garanterat att spöregna imorgon så jag blir dyngsur men men.

På torsdag ska det däremot bli fintväder, SÅ DET SÅ! För då vankas det först och främst ätar-dag i Kungsan med "Smaka på stockholm", ska äta något riktigt jävla gott har jag bestämt. Och ta en öl alldeles för tidigt för det får man när man är ledig....

Sedan klockan 22 öppnas dörrarna på Café Opera för en riktigt grym fest anordnad av MOORE! Tidningen firar sitt 10årsjubileum och jag fick en inbjudan för mig +1. Bestämde mig för att ta med mig Tiina. Kommer bli så grymt kul! Och precis vad jag behöver just nu....



Kär i kärleken.

Att leva tillsammans med någon är att ibland låta någon annans tankar och beslut avgöra. Oavsett om man är nöjd själv eller inte.Det handlar om att kompromissa - right?

Ibland undrar jag bara hur mycket man ska ge med sig? Man har bara ett liv, bara en chans, bara en enda gång på sig att göra det man vill. Ska man offra den chansen?

Ena delen av mig vill bara ge upp, medan den andra kämpar så jävla hårt.

Jag orkar inte känna mig ivägen mera, jag vill inte känna mig korkad och dum som bara gör fel. Jag vill känna att jag betyder lika mycket för någon som jag känner för den.

Jag vill gifta mig med Hundtricket Simon som har samma syn på kärleken som mig.

En kärleksfilm slutar inte såhär....


sugen

sååååå sugen på:

-ägg
-lax
-köttbullar
-potatismos & brunsås
- pyttipanna
-köttgryta
- kycklinggryta


undrar om jag är lite hungrig?

Äsch. Nattinatti säger vi istället <3


renovering pågår!



fast car.

Tjeeeenare mannen!

Var på bio i lördags och såg nya Fast Five. Och jag säger bara JEEÈÈÈÈSUSES! Ge mig en äckligt snygg bil och Vin Diesel så blir den här sommaren riktigt lattjo, haha.


fast car
bilder från google.

BALLABALLABALLA

Drömkroppen är min egen.

Jag har så långt bak i tiden som jag kan minnas jämfört mig med snygga, underbara och vackra Pamela Andersson. Jag vet inte vad det är med den kvinnan som jag tycker om,  jag tycker bara att hon är så jäkla häftig! Jag tycker fortfarande att hon är grym, men den senaste tiden har jag börjat jämföra mig med någon annan, nämligen mig själv förut. Alltifrån min hälsa, rutiner och vanor till utseendet, tankar och förändringar. Mitt mål för denna sommar (eller nästa?) är att ha den kroppen som jag en gång i tiden hade. Egentligen vet jag att vägen dit inte är lång, det gäller bara att sluta med godis, skräpmat (framför allt) och annat skit. Jag rör på mig dagligen men vill verkligen pusha mig själv att göra det ÄNNU mer. Sedan kommer jag vara DÄR!

Jag NU:




Jag DÅ:


Fin måndag

Hej finingar!

Ännu en händelserik dag har passerat.

Började med att åka till Frunken med Milli-Vanilli och vi köpte med oss en varsin sallad från pizzerian. Sedan satt vi i solen på balkongen och käkade och pratade. Världens bästa är hon! <3

Sedan bar det av mot körskolan. Idag gick det mycket bättre än vad jag hade trott att det skulle göra och det kändes så himla skönt. Tror att det rent genomsnittligt går bra varannan gång och tvärtom. Först får jag lära mig och prova (och göra fel givetvis) sedan ta in och gången därpå visa att jag förstått och klarar det.

Efter körlektionen mötte jag upp Tiini och vi handlade korv, bröd och lite annat. När Alexandra kom gick vi ner på gården och grillade. Mysfaktor 100.

Efter några korvar (-2 som rullade ner på marken haha) kom Kim och Philip också :)
Grymt mysig måndag och imorgon ska vi sova där för andra gången.

Just nu leker livet och jag mår så himla bra - mycket tack vare mina fina vänner. Ni är bäst!


Ligger på soffan hos pappa och chillar. Älskar verkligen det här hemmet och kommer sakna det något enormt när jag väl flyttar ut helt. Papsi, zindy och sessi - min fina familj :) <3

underbara händelserika helg!

HaadiHooo!

Vet knappt var jag ska börja, men vi tar det i logisk och inbördes ordning.

Fredag: Jobbade som vanligt, sedan bar det av till Mäklarhuset. Papper skrevs på, pengar överfördes och nycklarna till lägenheten blev våra! Kan inte beskriva den lyckan. Verkligen nyckeln till friheten!



Jag och Freddie åkte till lägenheten med detsamma och efter ca 40 min. kom Kim (första gästen ;D) och hälsade på. Därefter kom Tiina och sedan åkte vi till Kungens Kurva allihop. Jag ÄLSKAR Rusta alltså, köpte hur mycket grejer som helst för 220kr!




På Rusta inhandlades även en Megafon som använts flitigt i helgen kan jag lova. Vi åkte bil med nervevade rutor och ropade, vi åkte till Alex och Crichan's (chrickan) fotbollsmatch och hejade, vi åkte till BB-huset och hälsade - osv osv. Bra presenttips måste jag nog säga (;





Till slutet av kvällen var Tiina, Alexandra, Alex, Hietala, Kim, Thommy, Freddie och så jag hemma (!) i lägenheten och spelade spel på golvet. Freddie ska ju renovera så knappt några möbler kommer komma in i lägenheten innan midsommar.



Lördag:
Jag och Freddie åkte till Skärholmen och mötte Kim, Hietala och Philip i Skärholmen. Där shoppades det lite och sedan åkte jag hem och fixade mig. När både jag och Freddie var klara åkte vi till Fruängen, lämnade av lite grejer och blev hämtade av Kim. Sedan åkte vi hem till Thommy som fyllde FUCKING 22år ;) Det var en riktigt rolig fest, kanske lite väl rolig mot slutet, men slutet gott allting gott.



Söndag: Jag och Freddie hade sovit vår första natt i lägenheten, på en tjock uppblåsbar madrass. Sov förvånansvärt bra och runt 10-tiden var det dags att gå upp. Min käre sambo började riva ned saker och jag solade. Sedan kom Kimpan och hämtade oss och vi åkte och hämtade Thommy och Hietala o därefter till Huddinge. Efter besöket på sjukhuset köpte vi pizza och då hade även Philip joinat oss.




Med pizzakartongerna åkte vill till Hietala och satt i solen, därefter åkte jag hem för att sedan åka tillbaka till Frunken för tjejsnack med tiina och alexandra på balkongen.

Har varit en riktigt riktigt bra helg. Har lärt mig saker som är livsviktiga och även lärt mig hur viktigt det är att hålla sina vänner nära, de finns där för en i vått och torrt. I nöd och lust. Typ.
Älskar mina vänner <3




Nu ska jag klä på mig sedan ska jag möta upp Milli-Vanilli, åka och köpa lunch och sedan ska vi chilla. Har körlektion idag kl16 och jag kommer dö. Men ska träffa tiina och Alexandra sedan så det blir fint som snus (:


Give me more more more!

Hallåååj!

Mycket har hänt sedan sist - belive me! Men vissa saker kan jag dessvärre inte ta upp här, än..

Imorgon är dagen D här! Vi ska få nycklarna till vår (jaja, Freddies egentligen men ni hajar) lägenhet! Känns helt sjukt att tiden gått så fort, från visning till kontraktsskrivning (8mars) till att vi ska få nycklarna!! Längtar samtidigt som jag är lite nervös ;)

Hursom. Annars har det varit en riktigt låååång och helvetisk vecka. Så det är hur skönt som helst att det är fredag imorgon.

Sedan kan jag visa er resultatet av en g-r-y-m lipplumber! Kostade 39:- och resultatet är sjukt! Betalade nästan 2000kr för liknande resultat med injektioner! Men fy-fn vad det gör ont!




älskar dig!

Jag är en sådan som absolut inte kan somna om det lyser någonstans. Framför den där lilla dioden som lyser när tv:n är på har jag lagt en tröja framför, om playstationet eller något är på måste jag ligga under täcket tills jag somnar av andnöd osv. Kan verkligen inte sova när det är ljust. Därför är jag sååå jävla glad över och typ kär i den som uppfann ögonbindeln! Den räddade mig när vi flög hem från Thailand, och den räddar mig nu när det blir mörkt typ mitt i natten och ljust efter 2 timmar. Helt jävla klockren! Ögonbindeln - I love you.


Sketen måndag.

HaaaadiiiiHooo!

Har haft en riktigt k-k-dag idag! Började med körlektionen from hell (inte som förförra gången men ändå), att backa en bil är så jävla ologiskt! Man ska ju fan köra framåt, inte bakåt - helt onödigt att lära sig!!! Min lärare hotade till slut mig med att han skulle antingen skjuta mig eller hänga upp mig i fruängen centrum. Det säger allt om dagens lektion ;)

Sedan hade jag möte på jobbet, inte helt fel då jag måste samla timmar men anyway, brukar ju vara ledig på måndagar så ni förstår känslan?

Sen nu så har jag bakat tigerkakor till jobbet, dom ser ut som tegelstenar från någon klosterkyrka från 1500-talet. Sugen?

Men men, imorgon är det nya tag - inte sant?

Javisstja, det snöade ju idag också. Great.



tröttnos.

Ska iväg och chilla med Tiina och Alex, min käre man ska också följa med.
Insåg precis att jag ser lika trött ut som jag känner mig ;)



btw. Ser att ni blir fler och fler som läser - skitkul :D

Valborg 2011.

Stockholm ligger öde och världen håller andan. Idag är väl typ alla bakfulla och mår grisigt.

Igår var det ju som sagt valborg. Ett av de bästa firandena på länge måste jag säga. Jag startade min valborg med en powerwalk innan frukost. Sedan duschade jag, sminkade mig, fixade kläder och skyndade mig till bussen. Jag och Freddie hade bestämt att vi skulle starta på någon uteservering innan vi skulle möta upp de andra..

Men så fort jag kom utanför dörren spöregnade det på mig och jag fick springa till bussen, ringer älsklingen som inte var klar på långa vägar (hej nakenfis!) och får gå hem till honom istället för att åka in till city på en gång. Väl hemma hos grappo får jag sy upp hans byxor, packa ner bärs och vin, välja kläder osvosv. Men sen kom vi äntligen iväg! Vi gick väl i ca 4 min. när remmen på hans väska brister och allt ramlar på marken.

Yeeeeiii! NOT! Bara att gå hem och börja om. När vi kommer ut genom dörren har det återigen börjat regna och jag känner mig som den mest otaggade människan i världen..

Men väl i stan började solen stråla litegranna, vi gick runt, Freddie klippte sig och jag handlade lite. Sedan mötte vi Tiina och åkte hem till karro och Jocke i Hornstull. Efter ett tag trillade det in mer folk och sedan begav vi oss ner mot Tanto.

Med kvällssol, grymma högtalare och grillar (plus hamburgare) så kändes ju allt bara kanon! Till solen slutade värma oss och grillarna inte ville grilla ordentligt. Då blev det svinkallt och hamburgarna blev 50% brända och 50% råa. Men det var mysigt så länge det varade.

Vi tjejer packade ihop grejerna och kilade hem igen. Där fortsatte vi att dricka, lyssna på musik och hålla utkik på den "drogfria festen" som var på andra sidan vägen.

Sedan fortsatte kvällen med födelsedagsfirande, jäkla massa vin och givande samtal.

En riktigt lyckad kväll för min del med andra ord. Tusen tack till alla :)






RSS 2.0