Sommarens planer

- Countryfestival i helgen (yiiihaaa)
- Semester 8 juli
- Kent 22 juli (?!)
- Spanien 24 juli
- Finland & Dalarna
- Kryssning

Kommer bli så himla härligt!

Helgen som gick var jävligt trevlig också. I torsdags packade vi in oss i bilen och körde raka spåret mot Borlänge och hem till Ricky. Väl framme hann jag knappt byta om förän det var dags för första bärsen och vi styrde kosan hem till Andrees mamma. Där väntade partybåten (hahaha) som vi tog till Torsångs fina vyer. V'l där insåg jag att något som verkligen saknas i Stockholm är FLOTTOR! Snacka om att folk varit kreativa, de hade byggt en enkel flotta med ett hus samt "uteplats" på taket. Inredningarna bestod av bl.a skinnsoffor osv.

Anyhow. Vi drack lite bärsbira, gick på den obligatoriska "SKRUBBEN" läs; världens minsta krog. Drog vidare på efterfest och somnade runt 06.

Dagen efter var det midsommarafton. På med kläderna, sminka, locka hår och bli hämtad av vår svarttaxichaufför Mats. Bärs bärs bärs vid båtarna, vidare mot BYKROGEN och sedan till Lotta, därifrån till Jimmy och sedan till Andreas. Intensivt minst sagt!

Midsommar i all ära, men dagen efter var bäst!

Då drog jag, Freddie, Ricky, Kevin, Robin och Lotta till Säter och gick på MIDSOMMARROCK i Säterdalen. Vi tog oss dit i en asliten bil (tänk cirkusbil med 5656stycken clowner som skuttar ut) och sedan satt vi i skogen (typ) och halsade lakritssprit och bärs.

Lagom runda under fötterna var det in på området och dricka mer.

helt fantastiskt ;)

Nu orkar jag dessvärre inte skriva mer så PUSSS på er!


Full rulle - minst sagt

hejhejhej!

Nu ska vi se...

I måndags var jag som sagt på Twilight-eventet på Hovet där huvudgästerna var skådespelarna Taylor Lautner (Jacob) och Kirsten Stewart (Bella). Ni som var där vet ju själva hur galet det var, ni andra kan ju förestella er detta; 9000 skrikande tjejer!

Oh my god säger jag bara. Som ni vet är inte jag något direkt Twilight-fan utan följde mest med som sällskap. Men Taylor var en riktig pudding måste jag säga ;)

Hursom.

Just nu håller jag på att packa inför midsommarhelgen. Jag och F. åker ju till Dalarna för att fira en ordentlig svenne-midsommar. Stång och sprit - ni vet. Men jag är riktigt pepp! I söndags sprang jag och Milli-Vanilli ut och in genom varenda affär, för att sedan komma hem och hitta 7(!) klänningar i garderoben som är väldigt fina alternativ till den stora dagen.

Nu ska jag åka till Micke där vi ska boka biljetter till SPANIEN!

HASTA LUEGO GUAPAS!







Jag älskar min blommiga väska :D


Twilight-event

Hallå :)

Söndag idag, vilket känns oväntat bra. Fick nämligen ett samtal från Angelica som undrade om jag vill följa med på TWILIGHT-eventet imorgon på Hovet. Så det tackade jag givetvis ja till. Men eftersom jag slutar 16:45 och insläppet börjar 16:00 så kanske det ställer till det, men hoppas att det går bra i alla fall.

Idag ska jag ut på en panikshoppingrunda. Mitt schema är fullspäckat den här veckan så idag är det verkligen allt eller inget. Måste nämligen hitta en klänning för det stora firandet av midsommar! jag har en vision i huvudet sen får vi se.

Nu ska jag käka frulle!

PUSSSS

nästa;förstora läpparna?

Jag har suttit och lallat lite i ett bildredigeringsprogram. Det är väl ingen hemlighet att jag är sugen på att fylla ut läpparna en aning? Som läpparna blev på bilden längst ner till höger vill jag ha. Bilden till vänster på nedre raden har jag inte gjort något med - så ni kan ju jämföra läpparna :)

- Du är min vän och vi lär oss av varann.



vamos a la playa.


Nu har vi planerat att istället för att åka till Grekland så blir det eventuellt till att åka till Alicante om ett par veckor. Därifrån ska vi sedan till Torrevieja och sedan bila till Barca. Kan bli väldigt trevligt det med ;) I synnerhet när vi bor i princip gratis och flygresan inte kostar skjortan (förhoppningsvis - haha)

Men som sagt, det är ännu något vi spånar kring så vi får se :)


Igår var jag, Freddie och Micke ute och gick i två timmar. När fotbollen är slut på tv (om cirkus en halvtimme) så ska vi ut och gå igen. Man måste bli lite fit for fight inför sommaren!

Vart är värmen förresten?



kan någon vara snäll och förklara för mig varför jag inte var nöjd över hur jag såg ut där och då?


there is no easy way out.

Tårarna bränner fortfarande bakom ögonlocken så fort jag tänker på dig. Att det snart gått tre månader sedan du försvann från oss är helt ofattbart. Jag sitter fortfarande och väntar på att någon ska väcka mig och säga att allt bara varit en dröm. Jag vill bara kunna spola tillbaka tiden och verkligen ta vara på tiden, skratta ännu mer om möjligt, krama tillbaka lika hårt. Det som tröstar mig är att jag vet att vi en dag kommer att mötas igen. Tills dess ses vi i drömmarna, för där besöker du mig ofta.



Klippa mig & färga håret svart?

Hittade ett par bilder som är ca 3 år gamla. Blir rätt sugen på att klippa mig måste jag säga...




Leva livet!

Har varit så sjukt jävla superdålig på att uppdatera här, så får väl köra en snabbis (haha) variant. Det här har jag haft för mig den senaste veckan;

- Varit på Grönan (Hej 6kg choklad!)
- Besökt "Smaka på Stockholm"
- Dubbeldejtat med Milli-vanilli och Sebbe
- Kört en hård utgång (sved i plånisen..)
- Haft sommaravslutning på dagis
- Fått skatten! (Prisa gud!)
- Powerwalkat 2 timmar
- Längtat efter värmen/semester
- Saknat mina älsklingar!!!!!
- Blivit brunett
- Firat 2 år & 10 månader med min älskling
- Varit på biopremiär (SPÄCK)
- Hittat en hund och anmält den som försvunnen - för att sedan inse att det är grannens hund ;)


Piss & Puss på er!


vad ska man säga..


FÖRE



EFTER


Tuesday.

Nu: Solarium
Sen: Träffa min livskraft (milli-vanilli)



RSS 2.0