Sommarens planer

- Countryfestival i helgen (yiiihaaa)
- Semester 8 juli
- Kent 22 juli (?!)
- Spanien 24 juli
- Finland & Dalarna
- Kryssning

Kommer bli så himla härligt!

Helgen som gick var jävligt trevlig också. I torsdags packade vi in oss i bilen och körde raka spåret mot Borlänge och hem till Ricky. Väl framme hann jag knappt byta om förän det var dags för första bärsen och vi styrde kosan hem till Andrees mamma. Där väntade partybåten (hahaha) som vi tog till Torsångs fina vyer. V'l där insåg jag att något som verkligen saknas i Stockholm är FLOTTOR! Snacka om att folk varit kreativa, de hade byggt en enkel flotta med ett hus samt "uteplats" på taket. Inredningarna bestod av bl.a skinnsoffor osv.

Anyhow. Vi drack lite bärsbira, gick på den obligatoriska "SKRUBBEN" läs; världens minsta krog. Drog vidare på efterfest och somnade runt 06.

Dagen efter var det midsommarafton. På med kläderna, sminka, locka hår och bli hämtad av vår svarttaxichaufför Mats. Bärs bärs bärs vid båtarna, vidare mot BYKROGEN och sedan till Lotta, därifrån till Jimmy och sedan till Andreas. Intensivt minst sagt!

Midsommar i all ära, men dagen efter var bäst!

Då drog jag, Freddie, Ricky, Kevin, Robin och Lotta till Säter och gick på MIDSOMMARROCK i Säterdalen. Vi tog oss dit i en asliten bil (tänk cirkusbil med 5656stycken clowner som skuttar ut) och sedan satt vi i skogen (typ) och halsade lakritssprit och bärs.

Lagom runda under fötterna var det in på området och dricka mer.

helt fantastiskt ;)

Nu orkar jag dessvärre inte skriva mer så PUSSS på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0